Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan minden pasi? 13/L
Figyelt kérdés
Pl volt barátom azt mondta mikor jártunk hogy szép vagyok,szakítunk azt mondja hogy csúnya vagyok,meg nálam van szebb lány..A másik valaki azt mondja hogy szép vagyok,cuki a mosolyom,meg aranyos vagyok...Aztán meg azt mondják hogy csúnya vagyok..Mutassak ezt-mutassak azt és kilépnek...Megmutatom az alakomat de mutassak még és ha neki nem tetszik tovább megy..2014. aug. 18. 17:30
1/10 anonim válasza:
Mert a lányok nem felszínesek... -.-
2/10 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan tényleg csak 16 vagyok.
3/10 anonim válasza:
13 évesen volt két "kapcsolatod" xD born to be a biatch? szerintem várd meg még kellően megérsz ahhoz hogy felnőtt gondolkodásu emberkékkel járj, ez kb olyan 16-18 éves korod fele lesz, addig meg tanuljál
4/10 anonim válasza:
Úristen mi lesz most... világégés!!!
5/10 anonim válasza:
mondjuk mert ezeket a megjegyzéseket, nem szó szerint kell értelmezni, csupán érzelmeik szóbeli manifesztációi, amik kifejezik az irántad érzett érzelmi állapotukat.
6/10 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel!
Régi csajom az ismerkedés szakaszában utált. Bunkónak hívott stb. majd összejöttünk és hirtelen én lettem neki a legjobb. Majd talált egy másik pasit, és utána nem hogy nem voltam elég jó neki, de rosszabb nem is lehettem volna.
Az érzelmek mondatják velünk azt amit.
7/10 A kérdező kommentje:
De nem azt mondom,hogy nem mutatok,maximum az alakomat megmutatom de mást nem...vagy az arcomat:)
De legyen neki az elég,ha nem elég,keressen más csajt
2014. aug. 18. 17:42
8/10 anonim válasza:
nem is mondott senki semmit arról hogy mit mutatsz magadból,,
de ez már úgy látszik ilyen full természetes alap dolog a lányoknál. Még akkor is biztos mindenki ezzel van elfoglalva amikor senki. Hát mondjuk az arc megmutatása szerintem alap lenne, ha már ismerkedés. Szóval azt nem mondanám bármi extrának.
9/10 anonim válasza:
Dikk, há mit akarsz mutogatni 13 évesen, te jány? Eriggyé babázni.
10/10 anonim válasza:
Húha... 13 évesen aztán nagy élettapasztalattal rendelkezhetsz. :-D De elkorcsosult egy világban élünk, te jó ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!