Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön még ha egy fiúnak ilyen kocsija van?
Jobb lányoknál nyílván nem ez a döntő, de jobban bejön egy fiú ha egy ilyennel visz haza mondjuk?:D
(Honda civic, nem egy nagy szám!)
Nekem teljesen mindegy, barátomnak egy régebbi FIAT-ja van, az is megteszi.
18/L
Saját kocsim nincs, ennek oka van: a jelenlegi életritmusomban nincs rá szükségem, felesleges lenne a fenntartása, valamint egyéb okok miatt nem szeretném, ha a nevemen lenne. Legtöbbször tömeg közlekedek - ami egyébként nem egy rossz ismerkedési helyszín :-D.
Viszont rendszeresen járok céges kocsikkal - akár magán útra is, ha több napig nálam van -, amelyek 'C' Merci vagy A6 Audi ... Viszont nem találtam különbséget amikor villamoson szóltam valakihez, vagy amikor a kocsiból kiszállva ... Sokkal inkább számított amit mondtam :-P ... Bár valószínű alapból nem is szólítanék meg olyat, aki az alattam lévő kocsi miatt ismerkedne velem :-P :-D
"hanem jobban bejön e valaki ha megismered aztan meglátod h van egy ilyene"
Kedves Kérdező! Szerinted, a szerelem azon múlik, hogy milyen autód van? :( Jobban bejön-e? Na, ha az illető ilyet gondolna, vagy mondana nekem, akkor máris egy negatív lenne a szememben az a srác. Ha valaki már kocsi nélkül is megtetszett, akkor tök mindegy, hogy milyene van, akkor is fog tetszeni. A kocsi milyensége meg tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!