Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jo ez a szerelés egy randira? 18L
Sziasztok.Hetvegen randim lesz es elegge izgulok mert eletem egyik leghelyesebb fiujaval lesz,akiert nagyon oda vagyok, multheten beszereztem a ruhadarabokat ,amibe menni fogok, sajat kepet nem rakok ki ,mivel igy ertekehetobb az osszeallitas.(szerintem.
Egyebkent egy nagyon exkluziv es szep etterembe megyunk(este),hogy tudjatok mi merre..:)
Minél többször nézem meg, annál ízléstelenebb.
Étterembe farmer cuccot nem igazán veszünk fel, főleg ha az exkluzív.
Az a csipesznyaklánc meg mi a szar?! :D
Nekem sem tetszik a felső rész és valóban, exkluzív étterembe nem farmerba mennek.
Az megint más kérdés, hogy a srác is jókora sznob lehet, ha első randira egy méregdrága étterembe visz, ám ez csak magánvélemény.
Ha csinos és elegáns szeretnél lenni, akkor nem azt a farmer felsőt kéne felvenni. Abszolút nem illik egy exkluzív helyre. Sőt, a nadrághoz sem igazán passzol szerintem. A nadrág és a cipő jó lehet egy elegáns felsővel.
Vagy jó választás lehetne egy egybe ruha, az sokkal elegánsabb.
37F
Nekem nem tetszik,semmi poén nincs benne.A felsőrész kifejezetten csúnya.Viszont ha így jól érzed magad akkor így menj:)
Én ruhát vennék fel szineset jó szandál passzoló táska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!