Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szóval jellemeznéd azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szóval jellemeznéd azt a felhasználót, akit?

Figyelt kérdés

1. Akit a legjobban szeretsz, kedvelsz?

2. Akivel még nem beszéltél, de szeretnél?

Mindegyikhez csak egy szót írjatok, ha megoldható. Életkort is írhattok.:)

Én:

1. Álom

2. Komoly

L/18

2014. aug. 18. 10:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%

1

Én. Sajnos hozzám képest olyan emberalatti szinten léteztek, hogy képtelen vagyok bármiféle érdeklődést is tanúsítani irántatok, így marad az egyetlen megvalósítható opció, az egyetlen, aki felér hozzám. Én.

2

Senki. Kizártnak tartom, hogy bárki is képes lenne az itteniek közül intellektuálisan nemhogy felérni hozzám, de egyáltalán megközelíteni engem. Ezzel semmi gond nincs, a csirkék is ostoba lények, de boldogok a maguk módján. Sajnos én nem vagyok olyan mint, ti, nekem nem elég a kukoricadara.

2014. aug. 18. 10:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

# 11

Ha logikából is olyan jól állsz, mint egóból, elárulod, hogy mi célból vagy itt ezen az oldalon? :-)

2014. aug. 18. 10:34
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell ide logika. Úgy vagyok itt, mint a kertben a hangyabollyal, jó nézni, ahogy apró lények futkároznak és számukra fontosnak tartott dolgokat tesznek és eszükbe se jut, hogy létezik náluk magasabb rendű életforma, élnek abban a hitben, hogy ők a mindenség, én pedig felülről mosolygok a naivitásukon. Az aprót, mint szellemi színvonalat jelző szót kell értelmezni, elárulom, mert tudom, hogy sokaknak ez is gondot okoz.
2014. aug. 18. 10:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

# 13

Köszi, akkor így most már értem. :-)

Szóval hozzánk képest intellektuálisan felsőbbrendű lényed azzal tölti értékes idejét, hogy - képletesen értve - egy hangyabolyt szemlél felülről, és örül neki, hogy ő egy magasabb rendű létforma.

Felettébb érdekfeszítő, és egy felsőbbrendű létformához méltóan tartalmas és értelmes tevékenységnek tűnik. :-)

2014. aug. 18. 15:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Elvileg egy bizonyos kitalált Isten se csinál mást, mégis a világ nagy része imádja, szóval...

2014. aug. 18. 16:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

# 15

Tudtommal ő azért előtte még csinált ezt-azt. :-)

2014. aug. 18. 16:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, 13-as - sajnálatos módon névtelen - hozzászóló is csinált már ezt-azt, csak mi még nem értünk el arra a szellemi színvonalra, hogy észrevegyük.
2014. aug. 19. 14:07
 18/20 anonim ***** válasza:

1.csunya

2.kedves

27/f

2015. márc. 29. 18:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Szivem

Cicus

2015. máj. 29. 14:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Életem párja.

Ilyen nincs.

2015. máj. 29. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!