Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a külsőmről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a külsőmről? (képek)

Figyelt kérdés

Itt van néhány friss kép

Csak mondjatok véleményt :)

nemet és kort is írjatok kérlek

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 17. 23:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Itt irjak azt hogy sportolj es jobb alakod lesz. Igen, talan, biztosan.

De! Nekem nagyon oszinten bejössz, minden kepen jol nezel ki, ez a pici felesleg szerintem jol all. Orulnek egy ilyen csajnak :) 20f

2014. aug. 18. 00:16
 12/25 anonim ***** válasza:

ehh, van ott has...az arcod viszont bájos, de lehet csak mert kislányos, sztem helyes vagy, de túl fiatal...és a pocakkal kezdhetneel vmit, nehogy rossz iranyba haladj

22F

2014. aug. 18. 00:22
 13/25 anonim ***** válasza:
27%

Arcod jó, aranyos.

Túl széles a csípőd a combjaidhoz képest, genetikailag. Nem tehetsz róla, de tehetsz ellne. Kellene edzeni combra és vádlira is mert az is vékony.

+ diéta, semmi cukor, kevés rossz szénhidrát, több lassú felszívódású jó szénhidrát.

+ sport! Elsősorban konditermet ajánlanék eleinte edzővel aki elmondja mivel jöhetsz arányba, mert most még aránytalan vagy, de megoldható, de tenni kellene érte!

29F

2014. aug. 18. 00:25
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem szp vagy es igy vagy jo ahogy vagy!:)
2014. aug. 18. 00:59
 15/25 anonim ***** válasza:

7,5 / 10

23f

2014. aug. 18. 06:18
 16/25 anonim válasza:
nekem nagyon bejössz :). 18/F
2014. aug. 18. 06:21
 17/25 anonim ***** válasza:
Az első az jó. DE persze lehet azért mert takar a póló. A második pocakos, meg az a koporsó keret nagyon szar.
2014. aug. 18. 07:39
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Koporsokeret.. :DD Az egy tukor, te zseni.

Amugy kerdezo: atlagosan nezel ki, kovernek nem mondanalak, viszont latszik, hogy nem sportolsz, es nem etkezel valami egeszsegesen, ugyhogy ezen valtoztathatnal.

17/L

2014. aug. 18. 11:56
 19/25 anonim ***** válasza:

nagyon fiatalka vagy még

egy kis sport rádférne, és akkor nagyon cuki alakod lesz, ha lemegy a felesleg, és szedsz fel egy kis izmot! (az izmoktól leszel szép formás!)

2014. aug. 18. 12:27
 20/25 anonim ***** válasza:
Kicsit duci vagy de azt meg lehet oldani.De van akinek az tetszik.Másképp szép vagy,főleg a szemed.
2014. aug. 18. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!