Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a külsőmről? (képek)
Itt van néhány friss kép
Csak mondjatok véleményt :)
nemet és kort is írjatok kérlek
Itt irjak azt hogy sportolj es jobb alakod lesz. Igen, talan, biztosan.
De! Nekem nagyon oszinten bejössz, minden kepen jol nezel ki, ez a pici felesleg szerintem jol all. Orulnek egy ilyen csajnak :) 20f
ehh, van ott has...az arcod viszont bájos, de lehet csak mert kislányos, sztem helyes vagy, de túl fiatal...és a pocakkal kezdhetneel vmit, nehogy rossz iranyba haladj
22F
Arcod jó, aranyos.
Túl széles a csípőd a combjaidhoz képest, genetikailag. Nem tehetsz róla, de tehetsz ellne. Kellene edzeni combra és vádlira is mert az is vékony.
+ diéta, semmi cukor, kevés rossz szénhidrát, több lassú felszívódású jó szénhidrát.
+ sport! Elsősorban konditermet ajánlanék eleinte edzővel aki elmondja mivel jöhetsz arányba, mert most még aránytalan vagy, de megoldható, de tenni kellene érte!
29F
Koporsokeret.. :DD Az egy tukor, te zseni.
Amugy kerdezo: atlagosan nezel ki, kovernek nem mondanalak, viszont latszik, hogy nem sportolsz, es nem etkezel valami egeszsegesen, ugyhogy ezen valtoztathatnal.
17/L
nagyon fiatalka vagy még
egy kis sport rádférne, és akkor nagyon cuki alakod lesz, ha lemegy a felesleg, és szedsz fel egy kis izmot! (az izmoktól leszel szép formás!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!