Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet emiatt anyakomplexusom?
szóval 18vagyok még az életbe nem volt nőm és igazából kezdek ráébredni,hogy én mindigis idősebb nőkről fantáziáltam 25-35asokról és hogy velük milyen jó lenne a szex. a korombeli csajokkal is próbálkoztam de valahogy a szexig sose jutottam el sőt a csókig sem pedig ők akarták.
anyámmal éltem eggyütt 10éves koromtól és konkrétan én játszottam az apát a háznál minden este befűtöttem a házat a fatüzelésű kazánnal én vágtam fel a fát én főztem amit tudtam mindig én vásároltam be a pénzt is én szereztem hozzá én takarítottam az öcsémmel én foglalkoztam hogy tanuljon anyám nem csinált semmit nem dolgozott nem volt pasija apám az csak néha jött haza és akkor úgy éreztem mintha a vállamról lement volna a teher és nem én vagyok az apa 2-3napig hanem ő. szóval lehetséges,hogy ezek miatt a dogok miatt kialakult nálam ez az anyakomplexus? egyszerűen úgy érzem csak egy idősebb nővel tudnék mit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!