Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ez bejönne nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ez bejönne nektek egy csajon? (KÉP)

Figyelt kérdés

Szerintetek csúnya az ilyen cipő egy lány lábán. Lapos talpú női cipők terén melyik típus a nyerő? Linkelhettek képet is róla.

[link]

2014. aug. 17. 15:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez még mindig ezerszer nőiesebb, mint az igénytelen konzerv csillag tornacsukák... de valóban nem túl nőies, egy ilyen cipőhöz nagyon kell tudni öltözködni.

A harisnya zokni, meg önmagában olyan gáz, mint a szandál zoknival, szóval érdemes hanyagolni.

2014. aug. 17. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem rossz ez a cipő, sőt. Csak tudni kell hozzá öltözködni, mert nem lehet bármivel felvenni.
2014. aug. 17. 16:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Egyébként mi az a harisnyazokni? Döntsük már el, harisnya vagy zokni. Egy lábfétises pasi aki a büdös balerinára szavaz a linkelt cipő helyett.
2014. aug. 17. 17:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Úgy látszik én vagyok az egyetlen, nekem nagyon tetszik :D Hol lehet ilyet venni?

19L

2014. aug. 17. 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:

"Egyébként mi az a harisnyazokni?"

Olyan zokni ami nylonharisnya anyagból készült, és általában a hatvan feletti hölgyek hordják.

2014. aug. 17. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Amúgy ja a büdös balerinánál, csak a büdös tűsarkú jobb lábfetish szempontjából, szigorúan pici futóművel.
2014. aug. 17. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!