Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves lányt keresek, segítesz?
17 éves lány, akinek még nem volt kapcsolata és ha jól emlékszem még nem is csókolózott, pesti, és érettségi előtt nem szeretne kapcsolatot, de valószínűleg mégis szeretne egyet ha ide írt...:)
Már vagy 100-150 oldalnyi kérdést átnéztem, de nem találtam, ha valakinek szerencséje lesz és sikerül megtalálnia annak nagyon örülök. Nem csak én, de egy barátom is..:) Lehet, hogy pont ő lesz aki neki kell. :D
Te most engem keresel? Honnan ismersz? Honnan tudod az értékrendem? Nagyon ajánlom, hogy nem nyomozol utánam. Nem tudom ki vagym, de inkább a szemembe mond a dolgokat.
Ha esetleg rosszul hiszem akkor elnézést, mert a jellemzés tökéletersen, sőt félelmetesen pontosan illik rám.
L/17
:D, nem tudom, elképzelhető, hogy téged kereslek. Ha privátban küldenél egy linket ha volt ilyen kérdésed akkor megköszönném. Van egy barátom és ő is így gondolkodik ahogyan te, arra gondoltam talán ti boldogok lehetnétek együtt :).
Tudom kicsit extrém, hogy egy anonim oldalon itt keresgélek, ezért kérlek ne haragudj.
Akkor az a lány még sem én vagyok. Nem olvastam el a végét ezekszerint a szövegednek, mert egyszerűen megrémültem a gondolattol, hogy mit keresek én a kérdésedben XD. Kicsit fura szitu. Ne haragudj nem akartalak lecseszni csak megrémültrem és meglepődtem. Sok szerencsét a másik lány megtalálásához. :D
Pápá
17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!