Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, titeket zavarna ha a baratnotoknek nemnagyon vannak baratai ezert szinte mindig veled akarna lenni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h 10bol 1ember akire azt mondom el tudok vele lenni..

A lanyok 90%rol kiderult h r.b.nc en meg azokat nembirom

a fiuk meg a legtobb nem siman haverkodni akar ki is kezd velem

szinte minden emberben csalodnom kellett valamilyen szinten

En probalok baratkozni de mar ott tartok h egyedul jobban erzem magam vagy persze a szerelmemmel

3honapja vagyunk egyutt.

Nagyon szeretem barat es szerelem egyben

de ugy erzem folyton rajta lognek:(

Neki van jo par fiu haverja akkikel egyutt log..

Nem akarok az idegesito baratno lenni..

Ha bar eddig nem mondott ilyesmit..

Van erre valami megoldas?:(

17L

2014. aug. 16. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Keress meg, ha ő megunta :)
2014. aug. 16. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna. Én is hasonló kételyekkel küzdök, de próbálom visszafogni magam.

Szánalmasnak érzem azt, hogy rajta kívül tojok az egész világra. Nem akarom megfojtani. :/

2014. aug. 16. 23:07
 13/14 A kérdező kommentje:
#12 teljesen aterzem:/
2014. aug. 16. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:

én nagyon örülnék neki, mert engem mindenki utál. legalábbis senkit nem érdekelek.

22f

2014. aug. 17. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!