Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ettől merevedésem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ettől merevedésem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Előre is szólok, a kérdés nem hülyéskedés lesz, komolyan kérdezem!!! Tehát: nem tudom miért, de egy igen fura dologra áll fel, még pedig arra, ha egy lányt látok úgy, hogy hosszú farmerban van, de nincs rajta se cipő, se zokni, hanem teljesen mezitláb van, de hosszú farmerban! Kétlem h valakivel még ez előfordulna, de komolyan mondom! Ahányszor ilyet látok feláll, sőt, még néha késztetést érzek arra is h kiverjem, de nem tudom miért. Valaki tudna segíteni? 14/F
2014. aug. 16. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Lábfétis.
2014. aug. 16. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet lábfétis, vagy az is lehet, hogy neked egyszerűen ez az "összeállítás" jön be, erre indulsz be nagyon.

Nincs ezzel baj, nem gond ez, úgyhogy nyugi :)

2014. aug. 16. 21:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bővebben?
2014. aug. 16. 21:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es :D véletlenül írtam azt a kifejtenéd bővebbent, de fura h csak úgy ha farmerba látom!
2014. aug. 16. 21:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert ha csak simán mezitláb vannak úgy nem, csak akkor ha hosszú farmer is van rajtuk!
2014. aug. 16. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, viszont az izgat fel teljesen, ha a barátomat farmerban látom meg úgy, hogy felső nincs rajta. Mindenkinek más jön be. Teljesen normális. :) 18L
2014. aug. 16. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Jah, és még 1 vmit kihagytam ezzel kapcsolatban: azt hogy itt sem mindeniknél, hanem inkább általában a közkedveltebb(népszerűbb) lányoknál érzem ezt.... de azért elég fura, mi?
2014. aug. 16. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!