Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak pasi utánzat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak pasi utánzat leszbikusok vannak Mo-n?

Figyelt kérdés
Folyamatosan csak ilyen leszbikusokat látni, sőt még egy két közösségi oldalon is csak a férfias leszbikusokat látni. Rövid haj pasis stílus, ruhák, minden. Van olyan aki esetleg nőies is? Mondjuk smink, esetleg néha a köröm is kivan festve, nőies ruhákba jár, ha nem is szoknya de nőies akkor is. Vannak ilyenek? Ha igen akkor őket hogy lehet felismerni? Sőt még akik idősebb leszbikusok, ők is tipikus fiúsak, akkor ezek szerint az idősebb generációból (50-60 éves korosztály) nincs is nőies leszbikus? Tényleg kíváncsi lennék a fiatalabb meg idősebb korosztályból is olyan nőre aki leszbikus, de mondjuk totál nőies. De egyszerűen ilyen szerintem nem létezik.

2014. aug. 16. 20:23
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én is nőies vagyok (igaz, magassarkú, meg extra ruhaköltemények nélkül), szinte senki nem mondaná meg elsőre, hogy mi a helyzet nálam.

Egyébként elég sok nőies leszbikust ismerek, talán többet is, mint fiúsat, annyi, hogy a fiúsakról kilométer távolságból lesír, hogy leszbikusak, a lányosaknál meg sokszor csak akkor esett le, amikor elmondták vagy jobban megismertem őket.

2018. aug. 6. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!