Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a felsőtestem?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyha kapcsolatban lennék valakivel, akkor az ő helyében ti azt mondanátok, hogy elmegy, vagy nem?
16/f
(Válaszokat inkább lányoktól:)
2014. aug. 16. 03:02
1/22 anonim válasza:
Nincs itt semmi gond. :D
19F (Nem meleg. :D)
4/22 anonim válasza:
én szopkodnám a cici bimbód :$$
5/22 anonim válasza:
Nem rossz, de ami nyaktól fölfelé van az fontosabb.
6/22 A kérdező kommentje:
Akkor jó :)
De azért lehetnék jóval izmosabb is (nagyobb mellizom, vastagabb kar, oldalsó hasizom is izmosabb lehetne, persze nem túlságosan).
Egyébként milyennek látjátok?
2014. aug. 16. 03:14
9/22 A kérdező kommentje:
#8, küldesz képet?
2014. aug. 16. 03:51
10/22 anonim válasza:
Oszinten atlagos. Hol itt az izom báttya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!