Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kicsi a mellem? Vélemény? (képpel)
Nem kicsik ezek a mellek (a személyes véleményem pedig nekem is az, hogy a piercing rontja az összképet... de a személyes véleményem nyilván nem számít, irreleváns ez esetben).
Egyébként semmiképp sem bántásból, de muszáj megkérdeznem... Azon elgondolkoztál már, hogy miért nem elég a barátod három éve hangoztatott, - feltehetőleg - őszinte véleménye ahhoz, hogy elégedett legyél és miért van szükséged vadidegenek random visszajelzéseire?
Lehet, hogy ha erre megtalálnád a választ, sokkal előbb rájönnél arra is, hogy miért foglalkozol a melled méretével és miért vagy még mindig elégedetlen, amikor elvileg van valaki, akinek így vagy tökéletes...
Sajnos ezen nem fognak segíteni a random vélemények. Ezt magaddal kell lerendezned és azokra kell támaszkodnod, akik a legközelebb állnak hozzád és kvázi az érzelmi támaszaid.
Én legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy ha valaki egy három éves, komoly kapcsolatban sem tud egyensúlyba kerülni önmagával annak ellenére sem, hogy minden támogatást, pozitív visszacsatolást megkap, annak pár idegen vélemény segítene... de ki tudja?!
"a barátom szerint semmi baj velük."
Nem, ez a heti "ha semmi gond a kapcsolatomban, akkor kreáljunk" csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!