Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem? Cukor!
Figyelt kérdés
Középsulis vagyok és nagyon tetszik 1 fiú, elhívott randizni! Megkérdezte hogy nem e járunk, és én azt mondtam hogy átgondolom! Azért mondtam ezt mert ő cukorbeteg és én meg imádom az édességet!Mit tegyek?2014. aug. 15. 20:35
11/12 anonim válasza:
Ne legyél vele azért túl édes, mert még belehal!
12/12 anonim válasza:
Hát kérlekszépen te nem vagy teljesen normális...erre majd jön az, hogy normális válaszokat kérsz, tudom, tudom... ez normális válasz lesz. Miért lenne az reménytelen szerelem, ha nem ehetitek ugyanazokat a dolgokat. Reménytelen szerelem az, ha nincs esély, hogy összejöjjetek, mert 1. nem viszonozza valamelyikőtök a "szerelmet" (nem is szerelemről beszélünk)2. mert valami NYOMÓS ok közétek áll, például a távolság vagy nem tudom, de azért ez sem lenne olyan igazi kizáró ok.
Ha vegetáriánus lenne akkor sem akarnál járni vele? Azt gyanítom, hogy ez nem lenne kizáró ok, téged az zavar, hogy beteg, és így külön figyelnie kell arra, hogy mit eszik. Komolyan mondom sajnálom a srácot, jobbat érdemel nálad az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!