Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért nem keresik az emberek a társaságomat, mert?

Figyelt kérdés

Mert gyanakvó vagyok alapvetően, és a dolgok rosszabb oldalát látom meg először, és nem bízok meg szinte senkiben. Feltételezem, hogy becsapnak mindig az emberek, és senki sem szeret. Biztos múltbéli dolgok is kiváltották ezt, de nagyon kevesen képesek olyan kitartásra érzelmi téren, (amit tapasztaltam eddig), mint én.

Alapvetően sosem volt nagy baráti társaságom, de igényelném, hogy szeressen végre tiszta és romlatlan szívvel egy nő. Nekem ez elég is lenne. Meg még 1-2 barátom, ezen kívül, akik most is megvannak.

A lényeg: tiszta a szívem, lelkem, de olykor igen makacs vagyok és heves természetű, szókimondó és nem kerülöm a konfliktust sem, ha úgy adódik.

2014. aug. 15. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Elképzelhető!
2014. aug. 15. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:

valószínű

nem lehet túl jó egy olyan ember társasága, aki minden miatt gyanakszik és nem bízik bennem, hiába nem adok rá okot

2014. aug. 15. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. aug. 15. 15:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a kommunikációs képességem, bármiről bárkivel, mélyebb dolgokról is eltudok beszélgetni és azt mondják van humorérzékem is. Mégis azt érzem, mintha távolságot tartanának tőlem. Túl élénk a fantáziavilágom és nem félek kinyilvánítani. Olyan lelki hiperaktivitás jellemez néha. De máskor meg búskomoráság. Nem értem ezt.
2014. aug. 15. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolkozz a nyomozói szakmában :D
2014. aug. 15. 15:47
 6/6 A kérdező kommentje:
#5: :D Amúgy már mondták mások is. Nagyon könnyen kiderítek bárkiről bármit és éles az eszem ilyen téren. De már diplomáztam, teljesen más területen. 72%-os, húszas években járok.
2014. aug. 15. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!