Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már valakivel olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakivel olyan, hogy a korkülönbség miatt nem jött össze a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Szóval hogy a vonzalom, kémia megvolt, vagy legalábbis éreztétek, de a nagy korkülönbség miatt egyikőtök se mert kezdeményezni? Vagy összejött és nem működött?

2014. aug. 15. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:

csak 12 év van köztünk,de így is működik :)

nehezen kezdtünk bele,de csak össze jött :)

2 éve vagyunk együtt

2014. aug. 15. 12:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Első szerelmemmel több mint 7 év korkülönbség volt. 16 évesen az elég gáz. De tény, hogy kiskorom óta ismertem, együtt nőttünk fel úgymond. Megpróbáltuk később, amikor 19 voltam, de sajnos nem működött... Nemcsak a korkülönbség, hanem az életvitelünk miatt. De azóta is őt tartom első szerelmemnek, és soha senki iránt nem éreztem ekkora szerelmet, mint ő iránta. Évekkel később is fontosak voltunk egymásnak, de végülis 4 év alatt sikerült lezárnunk teljesen a dolgot és hagyjuk, hogy mással legyünk boldogok.
2014. aug. 15. 12:06
 3/10 anonim ***** válasza:
11 év volt köztünk..ment nehezen 1,5 évig..de mégse jött össze!Talán lehet 2 év múlva menne normálisan.
2014. aug. 15. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:

20 év van köztünk,ezért nem is jött össze

de ma már nem bánom

2014. aug. 15. 12:09
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

16 évvel fiatalabb a barátnőm működik a dolog csak pénz kell hozzá és a szex is jo vele mindent csinál :-o :-D :-D

30 év mulva mi lesz nem tudom

2014. aug. 15. 12:12
 6/10 anonim válasza:
Nekem pontosan 6 év volt és 2 évig bírtunk de nem a korkülönbség miatt mentünk szét, ezért szerintem ment volna tovább is...
2014. aug. 15. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Még nem, pont, hogy a saját korosztályommal nem szokott összejönni még egy randi se. Egyszerűen addig se jutnak el, hogy egy kávéra vagy bármire meg kéne hívni, nem a Tescoba menni bevásárolni első randin. 23L
2014. aug. 15. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:

25 év korkülönbség. 1 évig tartott, nem ezért mentünk szét.

L

2014. aug. 15. 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Nos a kép vegyes. Van akinek működik, van akinek nem. Van akinek, mint ahogy le is írták, nem ezért nem működött. Ezer oka lehet, amiért 2 ember nem illik össze. Ha egyébként a 2 fél kellően intelligens ahhoz, hogy jól tudjanak kommunikálni, akkor nincs baj a korral. Akkor ha gond van, más a gond. Szóval ezt nem lehet tudni.

De volt már olyan régebben, hogy nálam sokkal fiatalabb lány kezdett érdekelni, ekkor az ész győzött az érzelem felett természetesen. Sosem tettem szóvá. Olyan is volt, hogy én érdekeltem sokkal fiatalabb lányt, ekkor is korrektül visszautasítottam. Egy nálam idősebb nőt nem utasítanék vissza, de egy sokkal fiatalabb lányt igen. 17-18 alatt tehát nem jönnék lánnyal össze. De ha idősebb, mint én, az nem gond. De csak ha komolyat akar és tart is annyira, és nem csak egy fiatal tenyészcsődör vagyok neki.

23/F

2014. aug. 15. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, volt.

A középiskolai osztályfőnököm 19 évvel volt idősebb nálam. Kölcsönösen szimpatizáltunk egymással, de ennyiben maradt a dolog, nem mert kapcsolatba kezdeni, mert félt, hogy a nagy korkülönbség éket verne közénk.. Azóta már halott a férfi..

2023. márc. 15. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!