Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon idegesít. Túlreagálom, vagy a Ti idegeiteken is játszana? (bővebben lent)
Sziasztok! Az a helyzet, hogy a barátnőmnek borzasztó megosztási kényszere van, vagy nem is tudom minek nevezzem.
Elviszem vacsorázni, az az első, hogy lefényképezi az ételét, és teszi fel a közösségi oldalra.
Elmegyünk kirándulni 1000000 képet csinál, és halál komolyan NEM VICCBŐL közölte velem, hogy kevés képet csinált, vissza kell mennünk.
Az ételt nagyon sokszor direkt elrontja. Koromfeketére odaégeti, vagy nyers marad, hogy le tudja fényképezni, s poénkodjon vele az ismerőseinek.
Nagyon zavar, és be akarta nekem mesélni, hogy véletlen sütötte hamuvá a bundáskenyeret.
Megmondtam neki, hogy gyerekes amit művel, viccet csinál magából, mert mindenki látja, hogy ez nem lehet véletlen. És nem mellesleg pazarlás is.
Most szóba sem áll velem, de nem vagyok hajlandó ezért bocsánatot kérni, hiába várja el.
Nagyon szeretem őt, de a magánéletünk lassan közszemle lesz. Kifakadtam, mindezt elmondtam neki, és ki van akadva.
Túlreagálom, kicsit erős voltam?
oké, hogy valaki írja itt, hogy a kajafotózás nem egyedi jelenség.. azt még elhiszem, hogyha valaki hobbiszakácsként mesterműveket kreál, vagy olyan ínyenc fogást lát/eszik, ami hűű-de-nagyon különleges, akkor azt megosztja, de ne már a szénné égett bundáskenyeret.. :D
gondolom, ő olyan típus, aki este kiírja, hogy "végre együtt az ágyban <3, vele: XY". nagyon gáz.
szerintem teljesen igazad van, próbálj beszélni vele, hátha felfogja, hogy ezzel a facebook függőségével és magamutogatási kényszerével elrontja a közös pillanataitokat (pl. a kirándulást, amit mondtál).
ez hosszútávon neked biztosan nem lesz jó, ha így marad, mert senki se akar úgy élni, hogy kikerül az ismerősök elé az élete minden pillanata.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!