Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már nagyon kívánom a szexet, de még szűz vagyok? L/22
Figyelt kérdés
Szoktam masztizni zuhannyal, de még is vágynék már valakire. Az eddigi párkapcsolataim rövidek voltak odáig nem jutottunk el. Viszont egy egy éjszakás kalandban sem szeretném elveszíteni. Viszont most nincs pasi a láthatáron.2014. aug. 14. 22:06
1/10 anonim válasza:
Szia!
Nem bunkó kiéhezett idióta válaszoló vagyok. Írj egy privátot és mondom tovább. Mindenféle hátsó szándék nélkül!!!
2/10 anonim válasza:
Egyikről kénytelen leszel lemondani. Szexkapcsolat?
3/10 anonim válasza:
Vagy egyszerűen gyere hozzám,és elmulasztom :D
4/10 A kérdező kommentje:
De mint írtam nem kaland során akarom elveszíteni.
2014. aug. 14. 22:09
5/10 anonim válasza:
Keress valakit a baráti/haveri körödből akiben kellőképpen megbízol és szexkapcsolatot tudnál vele kialakítani.
6/10 anonim válasza:
de most mégis mit vársz milyen normális választ akarsz erre kalandot nem akarsz nincs fiú a láthatáron egy éjszakás kalandot nem akarsz minden lehetőség kizárva hogy szexelj úgyhogy csak magadnak tudod csinálni
8/10 anonim válasza:
Ilyen nem létezhet, csak hozzám hasonló magányos férfiak vannak az oldalon. :(
9/10 anonim válasza:
Járj nyitott szemmel és keress olyat, akivel össze is jönnél szívesen. Továbbá ha találsz olyat aki tetszik, ne várd a csodát, hanem lépj. Ennyi. Sokan ott tolják el, hogy valami női büszkeségtől fogva, fennhangon ontják magukból, hogy "az a férfi dolga". Igen ám, csak ha a létezésedről sem tud...
DE! Válogasd meg, ki lesz az! Én sem pártolom, hogy egy éjszakás legyen. Olyan legyen, akit szívből szeretsz. Szóval ne siesd el!
23/F
10/10 anonim válasza:
Engem is erdekelne en is ugyanigy vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!