Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyiket választanátok inkább?
Figyelt kérdés
1. A barátnőtök/feleségetek minden házimunkát elvégez egyedül a ház körül, de nem dolgozik mellette, el kell tartanotok.
2. Ugyanannyit dolgozik, mint ti, de a házimunka felét nektek kell megcsinálnotok.
2014. aug. 14. 21:34
2/9 anonim válasza:
3. dolgozik és otthon rendet is rak, a 2est elfelejti mert nem egy hülye pcsa
4/9 anonim válasza:
A harmadikat. Egyedül élem le az életem mindenkitől függetlenül, dolgozom, van pénzem, emellett takarítónőt tartok, étterembe járok kajálni, ha meg arra vágyok, befizetek egy kört egy k_rvánál.
32/F
5/9 anonim válasza:
Eltartom, egyértelmű. De akkor főzzön sűrűn és takarítson, mosson, bevásároljon. Ja és szén gazdag vagyok akkor.
6/9 A kérdező kommentje:
Ha közös háztartásban éltek és ugyanúgy dolgozik, miért neki kéne megcsinálnia mindent? Miért lesz hülye pitsa, ha nem teszi?
2014. aug. 14. 21:36
7/9 anonim válasza:
Második, egyértelmű.
Nekem nincs bajom azzal, hogy megcsináljam a házimunka felét vagy besegítsek a főzésbe.
8/9 anonim válasza:
Második. Rajtam egyetlen nő se akarjon élősködni.
9/9 anonim válasza:
a 2.
nem tudnám elviselni, ha nem lennénk egyenlő felek a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!