Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buktatok már le önkielégítés közben?
Ki nyitott rátok? Hogy reagált az illető? Kínos volt, vagy elvicceltétek a dolgot?
17/l
Igen :)
Semmit nem csináltam, anyám kiment, és nem beszéltünk róla.
Ráadásul a legrosszabbkor, amikor már nem volt mit tenni, jött aminek jönnie kellett :DDDDD
Nem nagy ügy. Akkor ciki volt, de már röhögök rajta :D
#2:
Hát ezen jót nevettem, ahogy elképzeltem a szitut :)
9 éve kollégista vagyok, szóval már többször is lebuktam. Volt, hogy fiúk előtt, és volt, hogy csajok előtt. Mivel pasi vagyok ezért nem nagyon okozott gondot. Ha srácok nyitottak rám akkor kb fél másodperc alatt ráeszméltek, hogy mit csinálok, majd kimentek, és később jöttek vissza, nem hoztuk szóba. Bár egyszer részegen az egyik srác megkérdezte, hogy tényleg akkora van e...
HA csajok nyitottak rám, akkor nekik tovább tartott rájönni, hogy mit csináltam éppen. Sőt olyan is volt aki ledermedt, és szinte szólni kellet, hogy lehetőleg maga után csukja is be az ajtót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!