Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buktatok már le önkielégítés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buktatok már le önkielégítés közben?

Figyelt kérdés

Ki nyitott rátok? Hogy reagált az illető? Kínos volt, vagy elvicceltétek a dolgot?

17/l

2014. aug. 14. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Azok a boldog gyermekévek...de még hányszor:D
2014. aug. 14. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hallod betyár gyors gépem van... Természetesen pont akkor fagyott be, mikor rám nyitottak. A kép megállt a puncinál, ha hang meg ment tovább. Kirángattam a gépet a konektorból, mintha mi sem történt volna. Aztán anya kiment, és mikor becsukta az ajtóm röhögött egy jót.:(
2014. aug. 14. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Mármint a víz alá?
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen :)

Semmit nem csináltam, anyám kiment, és nem beszéltünk róla.

Ráadásul a legrosszabbkor, amikor már nem volt mit tenni, jött aminek jönnie kellett :DDDDD

Nem nagy ügy. Akkor ciki volt, de már röhögök rajta :D

5/8 anonim ***** válasza:

#2:

Hát ezen jót nevettem, ahogy elképzeltem a szitut :)

2014. aug. 14. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
én még valahogy nem:D 10másodpercen múllot
2014. aug. 14. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

9 éve kollégista vagyok, szóval már többször is lebuktam. Volt, hogy fiúk előtt, és volt, hogy csajok előtt. Mivel pasi vagyok ezért nem nagyon okozott gondot. Ha srácok nyitottak rám akkor kb fél másodperc alatt ráeszméltek, hogy mit csinálok, majd kimentek, és később jöttek vissza, nem hoztuk szóba. Bár egyszer részegen az egyik srác megkérdezte, hogy tényleg akkora van e...

HA csajok nyitottak rám, akkor nekik tovább tartott rájönni, hogy mit csináltam éppen. Sőt olyan is volt aki ledermedt, és szinte szólni kellet, hogy lehetőleg maga után csukja is be az ajtót...

2014. aug. 14. 21:18
 8/8 anonim válasza:
Nem is egyszer! :D Volt, hogy unokatesóm nyitott rám, mivel ő is fiú hamar rájött mit lát, és kiment! Apám előtt is buktam már le, az egy kicsit cikibb volt! Jót röhögött és kiment a szobámból!
2014. aug. 28. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!