Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a frászkarika volt ma a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a frászkarika volt ma a lányokkal?

Figyelt kérdés
volt msnen ez a fekete, fehér, meg rózsaszín-fekete, rózsaszín. valaki vágja, hogy mi volt ez? csomó lánynál ezt láttam, és nem értettem... :S
2010. jan. 14. 00:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
aranyoss, akiknek még nem is kéne melltatót hordaniuk, aranyos_!
2010. jan. 14. 01:31
 32/42 A kérdező kommentje:
szúnyogcsípéscici a 11 évesnek. na azt szopkodná meg a pedofil.
2010. jan. 14. 01:32
 33/42 anonim ***** válasza:
en irtam az elobb hogy ez aranyos. nyilvan egy 11 eves lany attol hogy meg nem hord melltartót, attol meg nőnemunek erzi magat és nem akar ebbol kimaradni. es szamomra ez aranyos. én 25 eves vagyok és nő, nyilvan nem irnék ki ilyen hulyesegeket, de megmosolyogtatott.
2010. jan. 14. 01:39
 34/42 anonim ***** válasza:
Na hát hello:D Először én is néztem nagyokat:D A lényeg, amit már leírtak, Győrből indult az, hogy minden csaj írja ki a melltartója színét. Azután már este fejlődött, hogy írják ki a típusát. Majd este már a fiúkhoz is eljutott a boxer színe:D Szerintem jó poén. Pillanatok alatt elterjesztettük itt É-MO-n is:D Vicces volt ránézni az msn-re és vagy 30-40 embernek minimum ki volt írva:D
2010. jan. 14. 03:28
 35/42 anonim ***** válasza:
Hát nálam senkinél se volt kiírva pedig bőven vannak MSNen. Lehet h egyikük sem hord melltartót? ^^
2010. jan. 14. 04:06
 36/42 anonim ***** válasza:
ez az egész egy marhaság
2010. jan. 14. 06:09
 37/42 anonim ***** válasza:
Én tudom kihámoztam belőlük XD A fehér kék piros fekete... a melltartójuk színe volt :) Bár arra nem jöttem rá, milyen bugyi volt rajta :)XD
2010. jan. 14. 07:55
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

:D:D igen ez nekem is így volt... :D aztán egyik simerősömtől kaptam egy üzit :

"Nah kedves férfi társak! Ésszre vettük minden kedves hölgy ismerősünk kiír 1 színt.Ez amint biztos informáciokbol megtudtam a hölgyek melltarto színét takarja.Na már most azt gondoltam mi is válaszként kiírhatnánk 1 szám kombináciot. mint pl..:én 17 éves vagyok és 15 centi a farkam ezért kiírom a 7151-es számot, ami ezeknek az adatoknak a megfordítotja így mindenki kapott 1 4 számjegyü számot és azt írjuk ki...persze aki nem akarja felvállalni az hazudhat is pár centit de fő az őszinteség:):)naa remélem mi is ugy összefogunk mint a lányok,sok sikert mindenkinek,Aloha: Spyke "

megbutultak az emberek XD

2010. jan. 14. 08:35
 39/42 anonim ***** válasza:
Tuti nem Győrből indult, facebookon már valami klubja is van ennek usában vagy hol.
2010. jan. 14. 10:18
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
jesszusom -.-" Nekem egy pasi irt ki egy szint,nem tudta mi van és hogy ő se maradjon ki kiirta h "Narancssárga"...
2010. jan. 14. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!