Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 évesen egy igazi lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen egy igazi lúzer semmirevaló vagyok. (fiú) Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

2 gondom is van egyszerre.

1: Csúnya pattanásos az arcom, viszont a lány barátaim szerint helyes lennék a pattanások nélkül.

2:Nagyon vékony vagyok(pedig minden nap megeszek 1 fél disznót) és így semmirevaló vagyok, mert nem tudok végezni fizikai munkát. Egyszerűen gyengébb vagyok mint egy kislány. Szomorú vagyok nagyon. Így még a lányoknak sem tetszem.

15/F 170cm 56kg

Nagyon megköszönöm előre is aki értelmes választ ad,a negatív hozzászólások láthatatlanok lesznek számomra.

És nem vagyok meleg, a lányokat szeretem.

2014. aug. 14. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
A saját nyáladból neked kell kivergődnöd. Önsajnáltatás helyett szedd össze magad
2014. aug. 14. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:
15 évesen mit akarsz,hülyegyerek??
2014. aug. 14. 18:04
 13/14 Geszti45 válasza:

Elsőre ajánlom az aloe verát.Vegyetek anyukáddal és vágjatok belőle.Egy ilyen kis szárszerüség elég.Vágjátok fel hosszába és dörzsöld meg vele az egész arcodat.Meg egy héten egyszer ajánlom hogy vágd ki belőle a gélt és keverd össze mézzel.Meg menny el bőrgyógyászhoz.Érdemes.

Aztán egyél minél több zsiros ételt (chips,meg ilyesmik).Meg amelyik sportban nagyon jó vagy azt kezd el űzni.Ne azt amit nem is szeretsz.Gondolj arra miközben ezeket csinálod hogy igenis tetszeni fogsz a lányoknak és legfőképpen magadnak.

2014. aug. 14. 18:09
 14/14 anonim válasza:
nyugi én is lúzer vagyok csak lányba!:D Amúgy szerintem a vékony fiúk olyan aranyosak,úgy értem sokkal cukibbak mint az "átlagos testalkatúak".Hát ezt elég furán fogalmaztam meg..:D 14/l
2014. szept. 24. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!