Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz beajánlani az új főnökömnél egy ismerősömet?
Bocsi a kategóriáért, de holnapig el kéne döntenem...most kezdtem el dolgozni, egyik első munkahelyeim egyike a cég, ahol vagyok. Nagyon friss a dolog. Egy ismerősömnek megemlítettem, hogy lehet ő is el tudna a cégnél helyezkedni, mert most van üresedés. De inkább ilyen belső ajánlások történnek, nincsen nagyon meghirdetve. Eddig üres a poszt.
Látszólag alkalmas is lenne rá. Először azt tanácsoltam csak úgy, küldjön egy önéletrajzot, nem kell tudnia, hogy van üresedés. Most meg abban maradtunk, hogy beszélek a főnökkel, de ezzel lebuktatom magamat nála, hogy beszéltek valakinek az üres állásról. Sunnyogni nem akarok, mert az önéletrajzából egyértelműen kiderül, hogy egy helyen tanultunk...
Mennyire gáz ez a főnöknél?
Köszi a válaszokat!
nem gáz,ha ezer százalék,hogy beválik
és nem fog égni miatta bőr a képedről
csak akkor ajánld be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!