Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz beajánlani az új főnökömné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz beajánlani az új főnökömnél egy ismerősömet?

Figyelt kérdés

Bocsi a kategóriáért, de holnapig el kéne döntenem...most kezdtem el dolgozni, egyik első munkahelyeim egyike a cég, ahol vagyok. Nagyon friss a dolog. Egy ismerősömnek megemlítettem, hogy lehet ő is el tudna a cégnél helyezkedni, mert most van üresedés. De inkább ilyen belső ajánlások történnek, nincsen nagyon meghirdetve. Eddig üres a poszt.

Látszólag alkalmas is lenne rá. Először azt tanácsoltam csak úgy, küldjön egy önéletrajzot, nem kell tudnia, hogy van üresedés. Most meg abban maradtunk, hogy beszélek a főnökkel, de ezzel lebuktatom magamat nála, hogy beszéltek valakinek az üres állásról. Sunnyogni nem akarok, mert az önéletrajzából egyértelműen kiderül, hogy egy helyen tanultunk...

Mennyire gáz ez a főnöknél?

Köszi a válaszokat!

2014. aug. 14. 00:39
 1/2 RRR ***** válasza:

nem gáz,ha ezer százalék,hogy beválik

és nem fog égni miatta bőr a képedről

csak akkor ajánld be

2014. aug. 14. 00:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Én neki is megmondtam, hogy mosom kezeimet, rajta múlik, csak annyit kérek főnöktől, hogy küldhessen egy önéletrajzot. De amúgy rendes srác, szerintem passzolna hozzá.
2014. aug. 14. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!