Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rékcsíí1998 kérdése:

Miert nem elvezek el?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a problemam,hogy baratommal kb 1 honapja fekudtunk le eloszor...Es azota kb 8szor csinaltuk.O mindig elelvez en pedig nem..Ez miert van??? hogy lehet ezen segiteni??? 16/L.

2014. aug. 14. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Fontos kérdés, hogy maszturbáció közben megy-e. A lányok orgazmusa egy kicsit bonyolultabb, mint a fiúké, ezt tanulni kell... Érdemes - egyedül - felfedezned a saját tested, hogy rájöjj, neked mi és hogyan jó.

Utána meg kell tanítanod erre a barátodat. A fiúk hajlamosak eleinte nagyon csak magukkal foglalkozni, és nem biztos, hogy tudják, mi a jó a lánynak. (Akkor sem, ha kérkednek ilyesmivel.) Segítsetek egymásnak jó szeretővé lenni, tanuljatok meg beszélni róla, és minden rendben lesz. :)

2014. aug. 14. 00:22
 2/7 A kérdező kommentje:
az a helyzet h magamnak sikerul..de ugye a csiklommal.. a Gpontom olyan mintha nem is lenne..jo erzes ahogyan csinalja de nem tudok elmenni..szoval nem tudom:/
2014. aug. 14. 06:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor érdemes a csiklódat bevonni a játékba. :) A nők döntő többsége (70% körül) kizárólag csiklóorgazmust él meg szexuális együttlét alatt is.

Habár G-pontja minden nőnek van, pénisszel izgatni nem olyan egyszerű, a megfelelő pózok kellenek hozzá (ami pózok meg a ti anatómiátokon múlnak, úgyhogy nektek kell kísérletezni). A hüvely has felőli oldalán található (azaz, ha hanyatt fekszel, akkor felül), nagyjából öt centire a bejárattól. Kitapintani nem nagyon lehet - legalábbis én nem érzem -, de tudni fogod, ha hozzáértek. :)

2014. aug. 15. 09:58
 4/7 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom de az a problema hogy baratom is probalta ujjal izgatni a Gpontot meg magamnak is probaltam..de semmi nem sikerult...nagyanyam is mondta nekem hogy neki nem fejlodott ki es valoszinu hogy orokoltem...:/
2014. aug. 16. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak ki kell ásni.
2014. aug. 18. 01:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom ez igazan segitokesz hozzaszolas volt..-.-
2014. aug. 18. 06:31
 7/7 anonim válasza:

Az előadás 14. percétől mondja a megoldást

https://www.youtube.com/watch?v=ebORcfvvpkk

2014. aug. 18. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!