Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem serteskent mondom de en is raktam fel ilyen krdest, keppel. 165cm es 40kg vagyok. Olyan valaszok jottek hogy "tul lottyedt vagy" "tornazz" "nehol meg van rajtad felesleg" "ha akarsz meg fogyhatsz".
Most en komolyan nem akarok bunko lenne de teged kerdezo itt dicsernek hogy nem vagy kover. Velem meg kozoltek hogy fogyhatok meg a 40kg-bol.
Amugy ha erdekel az en velemenyem. Szerintem ez mar azert a kover kategoria. Most ilyen testtel a strandon, bikiniben, haaaaat. huzos a dolog, de ha neked igy jo.:)
De tovabbra sem ertem miert van az ha egy ducibb lany felrak kepet hogy "kover vagyok?" mindenki nyugtatja hogy neeem. dehogy, pont jo, noies. Szerintem a haj nem noies. Inkabb gusztustalan es egeszsegtelen. Meg azt hozza tennem hogy en napi 1-1.5 orat sportolok, van amikor futok, biciklizek, aerobikozok. Valtozo.
Nem akarok senkit megbantani.
nem,hanem egy elképesztően sexy,izgató,csinos,vaditó alakod van!!aki meg az elöl deszka hátul léc csajokat szereti,az ízlés kérdése!nekem nagyon bejössz!
23F
Erdekesek itt az emberek a GYKn. Senki sem tulsulyos,meg az itt levo himek mindenkit megdugnanak,csak legyen p u .n cija..
Szerintem igenis tulsulyos vagy. De ez abszolut nem lehuzas,. Egyaltalan nem kell magadra venned. Ez csak egy teny es kezdesz vele ami jol esik. Fiatal ember (mind1 h no v ffi),ha tulsulyos,az az en.szememben picit gyengeseg de ennyi. Lehet sportolni es egeszsegesen elni. Van aki ad erre,van aki nem. En tuti nem akarnek egy ilyen lanytol semmit. De ez az en velemenyem. Ha en lennek tulsulyos,ezt sajat magamnak is elmondanam. Lehet rajta valtoztatni.
Igen, szerintem kövér vagy. Nem értem a duci miért jobb, az nálam a túlsúlyos szinonimája, úgy ahogy a kövér, hájas, testes és társai. Ne legyen mindenki 20 kg., de te 10 kilót biztosan cipelsz magadon, ha nem többet és azt a szervezeted is megérzi. Esztétikailag nem vészes, de a lábadon levő vénák, a hasüregi szerveid szenvednek és 10-20-30 év múlva jobban fognak. (pláne, hogy sajnos az esetek túlnyomó többségében, aki fiatalon kövér, annak később is csak gyarapodni fog a súlya) Fogja már fel mindenki, hogy a háj elsősorban nem esztétikai, hanem egészségügyi probléma! Te még bőven találhatsz partnert, mert ilyen alkattal is sokaknak vagy vonzó, de ha a koleszterineddel kéne csábítani, elbuknál.
Bocsi, hogy nyers voltam, egészségügyis vagyok, szívügyem az egészség megőrzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!