Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok erről a gyönyörűségről?
Elfogadom, ha valakinek durva ez a stílus, azt is hogy nagyon ki van kenve, (smink nélkül is nagyon tetszik nekem) de kérlek azért a negatív kritikákat is szépen fogalmazzátok meg, mert évek óta a nő ideálom ez a hölgyemény.
Alissáról van szó, az Arch Enemy mostani énekesnőjéről.
Egyébként 29 éves
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
6: [link]
7: [link]
8: [link]
9: [link]
Parancsoljatok róla lenne szó.
Mivel olyan srác vagyok, akinek szintén vad stílusa van, nekem ő a tökéletes nő.
Tudom, hogy nektek talán felháborító, ez a külső, de várom a véleményeket.
https://www.youtube.com/watch?v=aXzIeI0mkFI
Akit érdekel itt meghallgathatjátok, illetve nézhetitek egyik munkásságát. Itt még az Agonistban énekelt.
Kíváncsi lennék hány éves vagy T.kérdező! Tudod én már kinőttem abból a korból amikor 1 fényképbe legyek szerelmes!
Nulla százaléknak érzem az esélyed annak hogy te ezt a nőt egyáltalán csak köszönthesd is. De tudod a lepény hal meg utoljára, ezért hát csak jó ÁLMODOZÁST:))
Szerintem is szép nő :)
Arch Enemy \m/
Portré meg poszterek róluk kint a falon :)
Mondjuk én inkább a hangjáért vagyok oda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!