Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem nagyon tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nagyon tetszik egy lány, de ő azt mondta, hogy 70-80%-ban nem jövök be neki. De akkor miért ír rám?

Figyelt kérdés
Most mit csináljak, hogy keltsem fel a figyelmét hogy én akarom őt? (válaszokat előre is köszönöm)
2014. aug. 13. 13:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10:Azt jelenti, hogy unatkozik mert nincs kivel beszélgetnie. Ne láss bele dolgokat.

Az ilyen lányoknak teperni fölösleges, úgysem akar majd semmit. Ráadásul gondolom már elrontottad az egészet azzal, hogy elmondtad neki a vonzalmadat...

2014. aug. 13. 13:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! De akkor most mi ne írjak vissza neki vagy mi?
2014. aug. 13. 13:24
 13/18 anonim ***** válasza:

szard le. zavard el. csak csorgatod utána a nyálad és élvezi. szüzqrva! kajak zavard el....

nem értem, nem flegma. zavard EL!

26F

egyébként csak elijeszti a többi csajt mellőled.

2014. aug. 13. 13:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Oké de, hogy zavarjam el?
2014. aug. 13. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:
a legjobb mondja ha megmondod neki a frankot hogy nem akarsz az utanfutoja sem a lelkiszemetsladaja lenni te baratnot akarsz o pedig ezt elpuskazta szoval nyavajogjon masnak
2014. aug. 13. 13:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! megmondom neki
2014. aug. 13. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:

lehet tényleg úgy van, ahogy a többiek is írták és csak szórakozik, unalomból beszélget veled

de azt is elképzelhetőnek találom, hogy komolyan gondolja

pl van egy listája (akár csak fejben), hogy milyen barátot szeretne és az alapján te csak 30%-ban felelnél meg, de ennek ellenére mégis tetszel neki

vagy az is lehet, hogy nem jössz be neki és csak barátként kedvel, azért ír

ezek persze csak elméletek, hiszen nem tudom ki az a lány és milyen a személyisége, de ezt azért írtam, hogy lásd hogy nem esélytelen az egész

a csak unatkozik és szórakozik dolog is elképzelhető és amíg nem deríted ki mit is akar, ebbe inkább ne menj bele

2014. aug. 13. 14:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi de most hogyan derítsem ki hogy mit akar?
2014. aug. 13. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!