Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nagyon tetszik egy lány, de ő azt mondta, hogy 70-80%-ban nem jövök be neki. De akkor miért ír rám?
10:Azt jelenti, hogy unatkozik mert nincs kivel beszélgetnie. Ne láss bele dolgokat.
Az ilyen lányoknak teperni fölösleges, úgysem akar majd semmit. Ráadásul gondolom már elrontottad az egészet azzal, hogy elmondtad neki a vonzalmadat...
szard le. zavard el. csak csorgatod utána a nyálad és élvezi. szüzqrva! kajak zavard el....
nem értem, nem flegma. zavard EL!
26F
egyébként csak elijeszti a többi csajt mellőled.
lehet tényleg úgy van, ahogy a többiek is írták és csak szórakozik, unalomból beszélget veled
de azt is elképzelhetőnek találom, hogy komolyan gondolja
pl van egy listája (akár csak fejben), hogy milyen barátot szeretne és az alapján te csak 30%-ban felelnél meg, de ennek ellenére mégis tetszel neki
vagy az is lehet, hogy nem jössz be neki és csak barátként kedvel, azért ír
ezek persze csak elméletek, hiszen nem tudom ki az a lány és milyen a személyisége, de ezt azért írtam, hogy lásd hogy nem esélytelen az egész
a csak unatkozik és szórakozik dolog is elképzelhető és amíg nem deríted ki mit is akar, ebbe inkább ne menj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!