Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem birom magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem birom magamnak átszakitani a szűzhártyát?

Figyelt kérdés
ma 2x is probálkoztam de semmi és fáj olyan mindtha egy fal lenne ott:((

#szűzhártya #átszakitás
2014. aug. 12. 14:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én meg hiába ujjazom magam, nem fáj, szinte semmit sem érzek. Nekem ott szerintem semmi sincs :D
2014. aug. 12. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha valamit feldugsz a puncidba, azt azért teszed, hogy kellemes érzésed legyen tőle. lehetőleg orgazmus. ami ezért "felel" az a g pont. ami a hüvelyed hasad felőli részén van. ha nem tudod úgy csinálni, hogy elérd, akkor lényegében hiába csinálod. ujjazásnál ráadásul kitekert csuklóval is kell tenned, hogy elérd magadban, és eléggé erősen kell izgatnod, hogy hatásos legyen. szemből a majdani barátodnak könnyebb lesz. illetve, ha már nem akadályoz a szűzhártyád, akkor egy vékonyabb kicsit hajlottabb répa, is ó szolgálatot tud tenni óvszerbe bújtatva, hogy ha esetleg letörne belőle egy darab, akkor is könnyen ki tudd húzni!!! de a legbiztonságosabb egy vibri lesz :-) és persze a legélvezetesebb is
2014. aug. 12. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!