Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, hogy csináljam hogy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogy csináljam hogy jó legyen?

Figyelt kérdés

Szűz srác vagyok, van egy barátnőm, lassan de biztosan eljutunk odáig hogy lefeküdjünk.

Szeretném ha az első alkalom neki is felejthetetlen lenne, nem csak nekem.

Szeretném ha többször elélvezne már első alkalommal. Terveztem ujjazást, orált, és szeretném a szerszámmal is kielégíteni, csak annyi a "probléma" hogy 15 centi. Nem tudom hogy ez milyennek számít, azt tudom hogy nem a méret hanem a gyakorlat, póz és az hogy hogy csinálom a lényeg (állítólag).

Ezért kérdezem hogy melyik az a póz ami egy nőnek szinte már tökéletes, és hogyan és mit kéne konkrétan csinálnom ? Persze majd ha már eljött az idő őt kérdezem meg, csak jobb tisztában lenni előtte is 1-2 dologgal szerintem.

Értelmes, normális, NŐK (NEM 15 ÉVES KISLÁNYOK) válaszát várom.

18/F

2014. aug. 12. 12:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát, én első alkalommal is elélveztem, és nem a csiklóm izgatásától.

17/l

2014. nov. 22. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!