Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen srácról? Vagyis inkább életéről, változtatásáról.
A történet figurája én vagyok
Adott egy pár éve még csak 19 éves fiú, aki hiába törte magát, az ismerkedéssel és komoly baráti társaságok kiépítésével sose jött neki össze semmi tartós dolog, egyik nap elhatározta hogy facebookról törli az összes képeit tulajdonképpen egy tök üres profil maradt csak utána.
Elzárkózott még attól a tizen valahány embertől is akik között volt lány, fiú vegyesen, innentől eltűnt az emberek elől, kiváltotta a kondi bérletet és meg sem állt saját maga átalakulásáig, egy kép maradt róla csak számítógépen, egy vékony fiúról, aki mára idézőjelben egy "szörnyeteg" lett kinézetre, széles hát, keskeny csípő, a nyaka szabályosan eltűnt az alatt a pár év alatt, a karjaiban dagadnak az erek, a csuklóján csillog az óra
Amikor úgy gondoltam ideje a nyilvánosság elé állni megújultan, átalakulva, kiraktam egy képet amin egy Budapesti szórakozóhelyen két barna hajú lánnyal vagyok lefényképezve amin én ülök középen és két oldalról puszit adnak nekem
Sok kedvelést nyomtak a képre, ráadásul volt aki megkérdezte üzenetben, hogy mi lett velem hogy ennyire megváltoztam
Pár hónap elteltével találkoztam egy régi ismerősömmel, aki fel sem ismert volna, ha nem veszem le a napszemüveget
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!