Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézek ki? (kép)
Figyelt kérdés
Csak azt szeretném megudni hogy mások szerint hogy hogy ézek ki? Főleg lányok írjanak! [link] 2010. jan. 13. 15:44
41/157 anonim válasza:
hogy lehettek ilyenek ?:D nektek lehet ronda, de biztos van oylan akinek tetszik. még egy jó pár év, egy kis borosta is talán majd befigyel.. :D
42/157 anonim válasza:
Képet:D
Most nem akarom hogy az egész világ a lábaim előtt heverjen vörös állatXD
43/157 anonim válasza:
szerintem is:D meg ha másmilyen lenne a hajad:) és mosolyogj!
44/157 A kérdező kommentje:
Hol vagyok vörös azt mondd meg!
2010. jan. 13. 16:04
46/157 anonim válasza:
Nem nézel ki jól.
Am meg, miért ne fikázhatnánk? Ő kérdezte, hogy jól-e néz ki, és mindenki leírta a véleményét. :D Ha fáj neki az igazság, nem értem minek rakja ki ide a képét, főleg, hogy ez nem ilyen oldal. :)
48/157 anonim válasza:
Gyagyás Tódit is szeretné valaki biztos, de bájitallal!! Ne higgy nekik csak szívatnak.
49/157 anonim válasza:
jólvan de akkoris XD kis naív gyerek XD
50/157 anonim válasza:
bmeg már mennyi válaszod van. fémösz lettél, sztem holnap már napi - szar- on lesz a képed :D én a helyedbe valahogy törölném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!