Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kb. hány éves lehet a lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. hány éves lehet a lány a képen?

Figyelt kérdés

Aki a fiú nyakában ül:

[link]

A kép alatt, a vastagbetűs felirat alatti "Fotók | Megnyílt a Selyemréti strand" linken több kép is megnézhető róla.

Sose voltam jó az életkor megtippelésében, ezért érdekelne, ki hány évesnek tippeli a lányt. Nekem is vannak tippjeim, de nem akarok senkit befolyásolni.

2014. aug. 10. 22:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20-22
2014. aug. 10. 22:42
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Hát elég nagy a szórás, ahogy látom, szóval nem csak én nem tudom jól megtippelni a kort.

Valóban volt ma már ez a kérdés. Azért törölték, mert magát a lányt kivágtam a képről és feltettem képfeltöltésre. Így fennállt a gyanú, hogy engedély nélkül osztok meg valakiről képet, azt meg nem lehet.

2014. aug. 10. 22:44
 13/21 anonim ***** válasza:

Aha, sejtettem, hogy ezért tűnhetett el az előző kérdésed.

De egyébként miért a kérdés? Ismered látásból a lányt? Vagy hogy jutott eszedbe? Neked mi a tipped?

2014. aug. 10. 22:58
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem, nem ismerem a lányt. Tényleg sokszor gondolkoztam pl. utcán azon, hogy egy-egy lány hány éves lehet, és nem tudtam megtippelni biztosra. A neten botlottam ebbe a képbe, őt sem tudtam megítélni, ezért gondoltam, felteszem itt a kérdést, mások mit mondanak.

Elsőre arra tippeltem, hogy 17 vagy afölötti lehet. Utána a 17-et kizártam, 18-at gondoltam a minimumnak. Majd belőttem, hogy valahol 17 és 25 között van. De akár 25 felett is lehet. Tényleg van, aki 34 évesen is jól tartja magát.

A végső tippem a 22 lenne, vagy közelében jár az igazságnak, vagy nem.

2014. aug. 10. 23:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg jól néz ki, bár nekem a nála kicsit ducibbak jönnek be jobban, de azért ő sem mondható soványnak.
2014. aug. 10. 23:18
 16/21 anonim ***** válasza:
20 körüli
2014. aug. 11. 18:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Nagyon jól néz ki, szerintem 18. Bár volt, hogy egy 30+-os nőt 20-nak mondtam :D
2014. aug. 11. 18:54
 18/21 A kérdező kommentje:
17. Ugyanerről beszéltem én is. :D Jól mellé lehet trafálni.
2014. aug. 11. 20:20
 19/21 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm, minden tippet felpontoztam. De aki akar, tippelhet még. Vagy ha valaki véletlenül tudja az életkorát, arra kíváncsi lennék.
2014. aug. 11. 20:21
 20/21 anonim ***** válasza:
A gesztusaibol kiindulva a pasi a baratja szoval o is öregebb mint a kinezete 25-30
2014. aug. 12. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!