Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. hány éves lehet a lány a képen?
Aki a fiú nyakában ül:
A kép alatt, a vastagbetűs felirat alatti "Fotók | Megnyílt a Selyemréti strand" linken több kép is megnézhető róla.
Sose voltam jó az életkor megtippelésében, ezért érdekelne, ki hány évesnek tippeli a lányt. Nekem is vannak tippjeim, de nem akarok senkit befolyásolni.
Köszönöm! Hát elég nagy a szórás, ahogy látom, szóval nem csak én nem tudom jól megtippelni a kort.
Valóban volt ma már ez a kérdés. Azért törölték, mert magát a lányt kivágtam a képről és feltettem képfeltöltésre. Így fennállt a gyanú, hogy engedély nélkül osztok meg valakiről képet, azt meg nem lehet.
Aha, sejtettem, hogy ezért tűnhetett el az előző kérdésed.
De egyébként miért a kérdés? Ismered látásból a lányt? Vagy hogy jutott eszedbe? Neked mi a tipped?
Nem, nem ismerem a lányt. Tényleg sokszor gondolkoztam pl. utcán azon, hogy egy-egy lány hány éves lehet, és nem tudtam megtippelni biztosra. A neten botlottam ebbe a képbe, őt sem tudtam megítélni, ezért gondoltam, felteszem itt a kérdést, mások mit mondanak.
Elsőre arra tippeltem, hogy 17 vagy afölötti lehet. Utána a 17-et kizártam, 18-at gondoltam a minimumnak. Majd belőttem, hogy valahol 17 és 25 között van. De akár 25 felett is lehet. Tényleg van, aki 34 évesen is jól tartja magát.
A végső tippem a 22 lenne, vagy közelében jár az igazságnak, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!