Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9.: nyilván :D
A poén az amikor kiderül, hogy a delikvens amúgy tetszene csak ilyen steril képeket küldözget maga helyett :D [így kell finoman utalgatni:) kultúra emberek :). Várj.. ezt most elbsztam :D.]
Nekem pl: vörös haj a zsánerem vagy bármilyen igazán bomlott szín :) tudod zöld, kék, sötétlila grrr :P.
Arc tekintetében azt részesítem előnyben ha kevésbé "puha" vonásokkal operál.
Szép. Nagyon is. Bár látszik, hogy beállított kép, de a lány nagyon az én esetemnek tűnik. :)
Persze azért egy képből - főleg ilyen beállítottból - nem minden derül ki, de ha gondolod küldj privátban még 1-2 képet, szívesen megnézném, úgy jobban meg tudnálak ítélni. (Feltételezem, hogy hasonlítasz erre a Francisca-ra, azért kérdezted):)
EGYÁLTALÁN NEM hasonlítok rá.
Csak kicsit "tesztelni" szerettem volna, hogy tényleg túlértékelik-e a srácok, hogy milyen is egy átlagos női arc.
Nekem tetszik, mert (ezen a képen legalábbis) kedves a mosolya, szép a haja és a tekintete nagyon él, látszik rajta, hogy értelmes emberről van szó.
És mivel tetszik, ezért azt mondom rá, hogy szép.
1. Válasz a kérdezőtől :Akik szerint átlagos, azoknak akkor ki az, aki szép?
2. Válasz a kérdezőtől:
Nem, egyáltalán nem hasonlítok rá. Csak szerintem ő egy szép lány, az átlag messze nem ilyen.
3. Válasz a kérdezőtől: EGYÁLTALÁN NEM hasonlítok rá.
Csak kicsit "tesztelni" szerettem volna, hogy tényleg túlértékelik-e a srácok, hogy milyen is egy átlagos női arc.
Összesítettem a válaszaidat. Szerintem arra voltál Te igazán kíváncsi, hogy a fiúk/férfiak ezt hogyan ítélnék meg, hogy átlagos, szép, helyes és még millió+egy bók. De Te is nagyon jól tudod hogy nincs egyforma ízlése senkinek. Mindenkinek van egy sajátja. Nekem pl.: a képen látható lánynak a szeme az ami igazán bejön, de az arca is szép. Szerintem átlagnál magasabb helyen található.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!