Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasik saját bevallásuk szerint nem szeretik azokat a lányokat, akik mindig illegetik magukat és mindenüket kirakják, sok mégis miért az ilyenekre csorgatja a nyálát?
Azért mert szexuálisan nem is azokra fogunk hamarabb felizgulni vagy felfigyelni akik anorákban vannak.
Ti miért a vízilabdás férfiakra izgultok leggyorsabban?
Hozzáteszem azért mondja a férfiak nagy része azt amit leírtál mert, ha őszintén bevallaná akkor egyből le lenne írva általatok miszerint "ez is csak a farka után megy", "ennek sem a belső fontos csak az, hogy pina legyen" és "újabb szexmániás perverz disznó"
Szexelni vele, és feleségül venni, nem ugyanaz ;)
Mellesleg ha remek ember és full szerelmesek ugyanúgy megkéri a kezét mintha nem illegetné magát.
Ne legyünk előítéletesek, az szegénységi bizonyítvány.
Aki ezt állítja magát hazudtolja meg, közben meg otthon hokizik az ilyenekre.
Én sosem tagadtam hogy szeretem a szilikont, természetellenes dolgokat, csak eddig nem hozott össze a sors ilyen csajjal.
22F
5 feleségem van, nem érdekelnek az ilyenek...
Üdv:Mustafa
mustafa nekem szulejmán jön be de nem akar bevenni a háremébe.
szulejmán szépszemű csak akkor még jobb volt mikor nem volt olyan szőrős
Mustafa a vallásod csak 4 feleséget enged de neked 5 is van?
Nehogy megtaláljon az inkvizíció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!