Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a homofóbokról?
"homofóbok látens homoszexuálisok" - ez is az "áltudósok" kitalációja - hogy már kötelező legyen szeretni a természetellenest
- mindez persze nem azt jelenti, hogy bántani kell őket, de ne erőltessék már ezt az egészet, mert undorító.
Azt gondolom, hogy szimplán az életkedve is elmegy tőle.
PL: Pár hetes a sztori.
Debrecenben lakok, épp megyek a Rákóczira mikor is a Fórum "túlsó sarkánál" található zebránál a következő kép fogad:
kislány fogja 1 csávó kezét vagy éppen nagyon ölelgeti ez eddig oké.. gondolom a bátyja vagy vmi [bár tegyük hozzá, hogy akkora árnyalat különbség volt köztük, hogy..] a csávó jobbján 1 szőke gyerek iiiigen érdekes ruhákban.. de mondom áááh akkor biztos a kiscsaj a húga ennek és a középső meg haver.. :D mire kezdenek kínosan közel kerülni.. arcérintgetés meg a többi.. majd 20 centire a pofámtól telibe nyalja a csávókám az amúgy láthatóan nem éppen nagykorú szőke herceget..
Az hagyján, hogy majdnem adtam nekik 1 "közvetett csókot" és ez alatt 1 jókora rókát érts.. de ezt az utca közepén 1 8 éves forma kislánytól 5 centire..
Egyéb kérdés?
utso ez olyan h nyugodjon meg én nyugodt vagyok MONDOM NYUGODJON MEG...
9eshez szolt a komment
12es jaja pont ezt magyaráztam tegnap egy "okos" csajnak mire még én voltam a hülye bunkó és alacsony érzelmi intelligenciájú XD
alacsony érzelmi intelligenciám akkor lett volna ha nem érteném meg, hogy pofán akarod bszni őket :D de hidd el megértem.. én toleráns ember vagyok.. tolerálom a homofóbokat :D
Ami meg a csajt illeti: ha annyira szereti őket akkor mit keres még itt ?:) erre csak heterok vannak.
9-es voltam és szerintem meg orvosok szerint is akik azért csak többet tudnak mint ti :D is ez van
De ha gyűlölködéstől boldogabbak vagytok illetve attól mert nem fogadjátok el magatokat nyugodtan engem nem zavar ti lesztek tőle kevesebbek :)
Oké egészségedre.
Amúgy ha a pedofilokat is utálom akkor ne menjek ovi közelébe?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!