Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a homofóbokról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a homofóbokról?

Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 12:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
23%

"homofóbok látens homoszexuálisok" - ez is az "áltudósok" kitalációja - hogy már kötelező legyen szeretni a természetellenest

- mindez persze nem azt jelenti, hogy bántani kell őket, de ne erőltessék már ezt az egészet, mert undorító.

2014. aug. 10. 13:49
 12/24 October15 ***** válasza:
47%

Azt gondolom, hogy szimplán az életkedve is elmegy tőle.

PL: Pár hetes a sztori.

Debrecenben lakok, épp megyek a Rákóczira mikor is a Fórum "túlsó sarkánál" található zebránál a következő kép fogad:

kislány fogja 1 csávó kezét vagy éppen nagyon ölelgeti ez eddig oké.. gondolom a bátyja vagy vmi [bár tegyük hozzá, hogy akkora árnyalat különbség volt köztük, hogy..] a csávó jobbján 1 szőke gyerek iiiigen érdekes ruhákban.. de mondom áááh akkor biztos a kiscsaj a húga ennek és a középső meg haver.. :D mire kezdenek kínosan közel kerülni.. arcérintgetés meg a többi.. majd 20 centire a pofámtól telibe nyalja a csávókám az amúgy láthatóan nem éppen nagykorú szőke herceget..

Az hagyján, hogy majdnem adtam nekik 1 "közvetett csókot" és ez alatt 1 jókora rókát érts.. de ezt az utca közepén 1 8 éves forma kislánytól 5 centire..

Egyéb kérdés?

2014. aug. 10. 13:53
 13/24 A kérdező kommentje:

utso ez olyan h nyugodjon meg én nyugodt vagyok MONDOM NYUGODJON MEG...

https://www.youtube.com/watch?v=XAFSmJM68Ls

2014. aug. 10. 13:55
 14/24 A kérdező kommentje:

9eshez szolt a komment

12es jaja pont ezt magyaráztam tegnap egy "okos" csajnak mire még én voltam a hülye bunkó és alacsony érzelmi intelligenciájú XD

2014. aug. 10. 13:59
 15/24 A kérdező kommentje:
9 tipikus spszichomókus duma ha azt mondom rád h fekete vagy közbe meg fehér ezt te tagadod akkor feketévé válsz vagy mi ? ennyi erővel mindent amit rád mondanak igaz rád mert nem lehet tagadni mert az egyenlő beismeréssel -.- .
2014. aug. 10. 14:01
 16/24 October15 ***** válasza:
0%

alacsony érzelmi intelligenciám akkor lett volna ha nem érteném meg, hogy pofán akarod bszni őket :D de hidd el megértem.. én toleráns ember vagyok.. tolerálom a homofóbokat :D

Ami meg a csajt illeti: ha annyira szereti őket akkor mit keres még itt ?:) erre csak heterok vannak.

2014. aug. 10. 14:02
 17/24 anonim ***** válasza:
31%

9-es voltam és szerintem meg orvosok szerint is akik azért csak többet tudnak mint ti :D is ez van

De ha gyűlölködéstől boldogabbak vagytok illetve attól mert nem fogadjátok el magatokat nyugodtan engem nem zavar ti lesztek tőle kevesebbek :)

2014. aug. 10. 14:07
 18/24 October15 ***** válasza:
47%

Oké egészségedre.

Amúgy ha a pedofilokat is utálom akkor ne menjek ovi közelébe?:D

2014. aug. 10. 14:10
 19/24 A kérdező kommentje:
9-17 nem válaszoltál a kérdésemre. Te vagy az az ember aki bekajálja azt is ami a tvből jön csak mert a tvből jön :D
2014. aug. 10. 14:19
 20/24 A kérdező kommentje:
october15 élőben beszéltem vele.
2014. aug. 10. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!