Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért volt olyan meglepő számára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt olyan meglepő számára?

Figyelt kérdés

Tehát sokáig, hónapokig nagyon jóban voltam egy sráccal. Barátságfélének, de legbelül mindketten tudtuk, hogy nem az.

Sokat bókolt, kereste a társaságomat, érdeklődött felőlem, bizalmi kapcsolatot épített ki, ami nagyon jól esett.

Aztán kevesebbet dumáltunk, rengeteget dolgozott/ik most is. Majd sajna sikeresen megszakadt a kapcsolat, elmaradtunk egymástól.

Találkoztam vele nem is olyan rég, viccelődött velem, mint régen, azaz cukkolgatott, meg hasonlók. Fura volt egy kicsit…régi emlékek…

Na mindegy, lényeg, hogy írtam a születésnapjára (verset is), aminek örült, de nagyon meglepte, hogy tudom mikor van. Kissé kellemetlen volt, célzott arra, hogy biztos azért mert tetszik nekem, azért tudom. (ami igaz is, de sok mindenkinek tudom, de attól ők még nem tetszenek nekem :D)

Ha engem valaki felköszönt, nem filózok ilyesmin. Illetve a köszöntőbe írtam egy becenevet, mivel általában ő se a nevemen szólít, hanem amit magától kreál, vagy úgy, hogy drága…(mint pl. a minap, mikor taliztunk), szóval gondoltam akkor én is belecsempészek egy kis cukkolást. Erre jött azzal, hogy amúgy miért hívtam úgy? Hát bazz :D Magyarán magyarázzam a magától értetődött, ami kicsit ciki :/

Most vajon mit gondolhat?(Ő 21, én 18)

2014. aug. 10. 12:25
 1/2 A kérdező kommentje:

*Barátságfélének indult

bocsi

2014. aug. 10. 12:26
 2/2 anonim válasza:
Szerintem azt,hogy tetszel neki.De lehet ezt ezelőtt is tudta :).Amúgy meg szerintem neki is tetszel.
2014. aug. 12. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!