Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak kevés az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak kevés az ha egy fiú jóképű?

Figyelt kérdés

Mondták már páran hogy nem értik hogy miért nincs barátnőm, nem vagyok csúnya és simán lehetne barátnőm, de eddig egy se volt, sőt nem is érdeklődnek utánam a lányok szal nem tudom hogy kinek jövök be és kinek nem. Lehet hogy senkinek? Van ilyen?

A lányoknak mi tetszik egy fiúban? nem csak a külsőre mennek?

2010. jan. 13. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. jan. 13. 10:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Ahogy mi férfiak is (na jó, egy részünk), inkább a kisugárzását nézzük, mert az az, ami megfogja az embert. Lehet ha a csaj nem egy szépség, de ha olyan a kisugárzása, akkor könnyen levesz a lábunkról. Dettó ez a helyzet a csajoknál is (legalábbis egy részüknél)
2010. jan. 13. 10:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valakinek ne jönnél be!

Szerintem magától a lánytól függ, hogy neki mi fontos egy fiúban.

Nekem a külső tényleg kevés. Legyen jó humorú, lehessen vele beszélgetni, lássam rajta, hogy tetszem neki, és jó, ha ezt ki is tudja fejezni.

De ezt nagyon nehéz így leírni. Nagyon érdekes, de akik igazán tetszettek idáig, nem tudom konkrétan megmondani, hogy miért tetszettek. Nem azért mert okosak voltak és szépek, hanem mert volt bennük valami, valami megfogalmazhatatlan, ami megfogott.

2010. jan. 13. 10:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Na azt hogy van e kisugárzásom vagy nincs nem tudom xD

Nekem egy lányban először is a külseje számát, ha csúnya az arca, kövér akkor mosolyoghat akármennyire vagy öltözködhet bármilyen divatosan akkor is azt a csúnya arcát látom. Bocs lehet hogy kicsit erős volt.

19F

2010. jan. 13. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Én nagyrészt tudom a megoldást. Az lehet gond mint nálam. Igazából a lányok úgy gondolják hogy tuti elérhetetlen vagy számukra meg van valakid ezért felesleges,hogy érdeklődjenek utánad.
2010. jan. 13. 10:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Van olyan lány aki lesz@rja hogy a kiszemeltnek van e valakije vagy nincs. Különben senki se csalná meg a barátnőjét mert nem tudná kivel pedig mégis sok ilyen eset van.
2010. jan. 13. 10:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne a sorsod hibáztasd akkor...
2010. jan. 13. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem csak a külső a fontos, persze azis, de lehet valaki helyes ha közbe egy érzéketlen tapló, nem fog érdekelni.
2010. jan. 13. 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:

lány válogatja...

nekem pl kevés ha csak szimplán jóképű, bocsi. de biztos van, akinek ennyi is elég

-sz- 19L

2010. jan. 13. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!