Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jöttem rá, hogy leszbikus vagyok, hogyan kezeljem, hogy fogadjam el?
Undorítóak az itteni válaszok...
Nekem az egyik legközelebbi barátnőm meleg és ezek után büszke vagyok rá, hogy ebben a nevetséges világban fel meri vállalni. Mindenki azt érzi amit akar azzal kefél akivel akar és nem értem ezen miért vannak az emberek felháborodva. Azért mert a nőket szereted, még nem leszel gnóm, vagy ilyesmi, ha tényleg azt hiszed hogy leszbikus vagy akkor hajrá, de az se mindegy, hogy ezt mint 15 éves kislány írtad, vagy mint 20 éves nő. Ha még fiatal vagy akkor simán lehet, hogy csak kis hormonális változás vagy valami bekattant, de majd még változik a véleményed. Én azt mondom nem hallgass azokra akik azt mondják hogy az segít ha elfojtod, inkább próbáld meg kideríteni, hogy melyik nemmel érzed jól magad. A pasi miatt meg ne aggódj, azért mert nem érzel semmit nem jelenti azt, hogy más fiúkhoz se vonzódsz. Sok sikert önmagad megtalálásához és ne parázz rá a dologra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!