Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki csajozós tanfolyamon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki csajozós tanfolyamon részt venni? Férfiasságot ilyen helyeken tanulni?

Figyelt kérdés

Aki vett már rész ilyenen annak mi a tapasztalata?

Lányok,nők mi a véleményetek erről?

Lehet valaki férfiasabb attól amit ilyen tanfolyamon tanulhat vagy ha nincs meg benne akkor ettől nem is lesz?

Na, de akkor hogy tehet szert rá?

Aki így próbál meg ismerkedni tanulni az a szemetekben milyen pasi?

Hol itt az eredetiség?

2014. aug. 9. 00:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szerintem meg nem érek annyit, mint sokan mások. Ennek is meg van az oka.

A jó fej lánybaráttal az baj, hogy a tinikoron már rég túl vagyok. Közel a duplája vagyok :-(

Ebben a korban kicsit más.

2014. aug. 10. 18:58
 12/15 Hanariko ***** válasza:

Én sem vagyok már tini, és barátkozni sosem késő. :) Persze nehéz elkezdeni, tudom.

De miért érnél kevesebbet? Leírnád, hogy miért gondolod így?

2014. aug. 10. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha tudsz angolul egy rakat ingyen anyagot tudok.:) És ez nem PUA fos, hanem arról, szól, h vmi értékeset megosztotok egymással.
2014. dec. 11. 14:36
 14/15 anonim válasza:
Dr. Fétisnek igaza van sok ingyenes pdf stb e-book terjeng a neten, vannak jó tippek benne, de inkább stílust, beszédkészséget kell egyedien fejleszteni. Minden srácnak más áll jól, más az erőssège stb. Ezeket ingyenesen is el tudod sajátítani. A többsége az ilyen Pua dolgoknak már valóban lehúzás. Google a barátod..;)
2015. jan. 4. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Férfiasságot nem lehet tanulni, az egy belsőerő, temperamentum, egy hozzáállás a dolgokhoz!

lehet utánozni, de az csak egy rossz másolat, 10 férfiból kb: 1 van aki férfi az összes többi csak utánzat.

1990 évek után született "férfiak" csoportjából meg jó ha 50 -ből van egy(1) férfi.

2017. ápr. 14. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!