Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ilyenről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ma bejelölt egy pasi ,akinek ugyan az a neve volt mint az egyik haveromé és azt hittom ,hogy ő az és azért vissza igazoltam (mivel mondta ,hogy fog csinalni új facet) erre most látom ,hogy mire fel megyek facera az a gyerek olyanokat írt a képeimhez "biztos jó puncim van" stb..ilyen eset történt már veletek? Ti ,hogy reagálnátok erre? Mi erről a véleményetek? (Hozzá tenném ,hogy facebook képeimben nincs semmi k*rvás meg ilyen kihívó meg + szűz is vagyok stb.. Csak azért kérdezem mivel volt már ilyen eset ,hogy rám írták pl:hogy szia járunk én meg vissza írtam ,hogy nem arra meg vissza írta ,hogy kár pedig rakni való vagyok és nem tudom ezt hova tenni tényleg elment az emberiségnek az esze?)
17/L
2014. aug. 8. 20:40
3/3 A kérdező kommentje:
Tiltottam is őket! Csak ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni. A mostani fiúk ha meg látnak egy lányt ,aki meg tetszik neki és csak azt akarját velük vagy mi? Vagy csak a számukra csinos nők csak arra valóak? (Tisztelet a kivételnek)
2014. aug. 8. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!