Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi mindenki ezt?
A két nem között nincsen sok különbség, de mindenki a díszpi*sákkal ill. a kigyúrt srácokkal törődik és mindenki azt hiszi magáról hogy nem elég jó és próbál megfelelni másnak, de könyörgöm nézettek magatokba és magatoknak feleljetek meg sokkal kényelmesebb lesz az élet a többiekkel meg nem kell foglalkozni.
Nemértem, hogy miért nem ez a gondolatmenet megy a mai világban, emberek vagyunk irígykedünk persze, de ha valami nem megy azt ne erőltesd add önmagad mert ha valaki megszeret és egyszer elrontod a "szereped" akkor sokkal nagyobb teher lesz a válladon mint bárikor.
Mit gondoltok erről miért így van ez?
Az egyenlők között az egyenlőbbek komolyan ez a mai világ felépítése, de miért kell mindig egymást hátbaszúrni?
Az egyiknek ez nem jó a másiknak meg az miért nem tudja sok ember elfogadni magát? - Az én életem sem tökéletes és ja éreztem már úgy hogy meghalnék legszívesebben de legalább őszinte vagyok magamhoz.
Tényleg csak egymás elnyomásásval lehet már ebben a világban élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!