Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bízom egy fiúban se. Mit gondoltok?
Nem cink..én sem bízom egy nőben sem...sajnos a világ kifordul magából láthatóan egyre kevesebben házasodnak,egyre kevesebb a komoly kapcsolat,stb,stb,stb...egyre inkább szex orientált a világ. Ez valahol jó,valahol nem. Ennyit tudok ehhez fűzni én,mint nő imádó,való és szexmániás...még én is látom,hogy valahol ez gáz...
25/F
Nem abból az egy fiuból kéne kiindulnod aki megcsalt !
megint ez a fránya általánosítás ejnye bejnye !
medint az összes srácra aki szereti a barátnőjét és soha nem csalná meg , ránk huztad a vizes lepedőt
nem mindienki olyan mint aza fiú ,sőt :)
Olyan 20 éves kor felett, és ha a férfiak is 25-30 körül lesznek, talán több komolyságra számíthatsz. talán. bár ma már ezt se tudni, de valamivel nagyobb az esélye.
De ahhoz, hogy téged komolyan vegyenek, és komoly kapcsolatot akarjanak, neked is idősebbnek kéne lenned. Már ráérsz ezzel az egésszel.
aha jó, szóval ha jól értem kb 12-14 éves körül voltál amikor találkozgattál a 17-8-9-20-21 éves fiúkkal... jó..
BAKKER micsoda HIHETETLEN dolog!! :O :O hogy a fenébe nem lett ezekből életre szóló párkapcsolat, már csak azért se értem mert általában az ember vagy (a rendkívül kritikus) 12-15 éves kor között találja meg az igazit, vagy pedig soha.
Az hogy kor különbség, meg mit akarhat egy 21 éves egy 14 évestől tök lényegtelen szempont, tényleg csak azért meglepő mert háát, ilyenkor szoktak kialakulni az igaz szerelmek
ááááh háát mind1, azért biztos vannak kivételek akiknek összejöhet 15 év után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!