Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bízom egy fiúban se. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bízom egy fiúban se. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy volt egy három évig tartó kapcsolatom, az exem 3-4x meg is csalt. Aztán volt utána 3 fiú, akikkel találkozgattam (persze nem egy időben), és hát hozzájuk is elég közel kerültem, de mindig az lett a vége, hogy ellaposodott a dolog, és amikor szóba hoztam ezt, hogy úgy érzem ellaposodott, mindhárom esetben kiderült, hogy ők már más lányt találtak. Azért szólhattak volna, nem? És most van egy másik fiú is, akivel találkozgatom, de félek, hogy ő is végül átpártol más lányokhoz. Félek attól, hogy akár már most is több vasat tart a tűzben. Erre vannak jelek, például, hogy kb minden aktívnak mutatja a facebook (tehát valakivel beszélget, chatel, és nem hiszem h a haverjaival), amikor beszélünk, akkor se ír vissza azonnal (ami szintén arra utal, hogy másokkal is beszélgethet), de ezek még nem zavarnának. Csak most is elment 5-kor könyvtárba (ami egy fél órára van tőle), és még most se ért haza. Úgy érzem (női megérzés xd), hogy találkozgat más lányokkal is. Amúgy rendes meg minden, minden nap telefonálunk, de valami, mély hang azt súgja, hogy nem én vagyok neki az egyedüli, akinél teper, én meg ezt nem szeretném. Nem akarok egy lenni a sok lány között, hanem az egyedüli lány szeretnék lenni. De végül is, ezek, amiket leírtam és feltételeztem róla, nem biztos, hogy igazak. Én attól félek csak, hogy itt is ugyanúgy fogom végezni, tehát, hogy egyszer csak eltűnik, és majd akkor csak utólag tudom meg, hogy hoppá, x ideje igazából már más lánynál teper. Ettől félek, nem bízom már egyik fiúban se. És ez nagyon rossz érzés. :( Mit gondoltok erről? Mi a véleményetek?Ti hogy vagytok ezzel?
2014. aug. 7. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem cink..én sem bízom egy nőben sem...sajnos a világ kifordul magából láthatóan egyre kevesebben házasodnak,egyre kevesebb a komoly kapcsolat,stb,stb,stb...egyre inkább szex orientált a világ. Ez valahol jó,valahol nem. Ennyit tudok ehhez fűzni én,mint nő imádó,való és szexmániás...még én is látom,hogy valahol ez gáz...

25/F

2014. aug. 7. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem abból az egy fiuból kéne kiindulnod aki megcsalt !

megint ez a fránya általánosítás ejnye bejnye !

medint az összes srácra aki szereti a barátnőjét és soha nem csalná meg , ránk huztad a vizes lepedőt

nem mindienki olyan mint aza fiú ,sőt :)

2014. aug. 7. 20:20
 3/9 A kérdező kommentje:
nem az az egy fiú, hanem az a négy!! :D
2014. aug. 7. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy és mennyi idősek voltak akkor a párjaid?
2014. aug. 7. 20:28
 5/9 A kérdező kommentje:
fiatal vagyok, 16. az exem 17. a többi fiú, akivel találkozgattam, ők 21, 18 és 24. mindegyik idén volt, mindegyikkel kb 1-2 hónapig tartott ez a talis "aktív" időszak. a mostani fiú 21 éves szintén.
2014. aug. 7. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Olyan 20 éves kor felett, és ha a férfiak is 25-30 körül lesznek, talán több komolyságra számíthatsz. talán. bár ma már ezt se tudni, de valamivel nagyobb az esélye.

De ahhoz, hogy téged komolyan vegyenek, és komoly kapcsolatot akarjanak, neked is idősebbnek kéne lenned. Már ráérsz ezzel az egésszel.

2014. aug. 7. 20:35
 7/9 A kérdező kommentje:
lehet, elsőre keveselled azt h 16 vagyok, de ha valaki megismer, tudja h komoly vagyok, nem olyan tengő-lengő kamaszlány, aki havonta váltogatja a pasikat. de remélem, igazad van, 2-3 év múlva máshogy tekintenek majd rám :)
2014. aug. 7. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:

aha jó, szóval ha jól értem kb 12-14 éves körül voltál amikor találkozgattál a 17-8-9-20-21 éves fiúkkal... jó..

BAKKER micsoda HIHETETLEN dolog!! :O :O hogy a fenébe nem lett ezekből életre szóló párkapcsolat, már csak azért se értem mert általában az ember vagy (a rendkívül kritikus) 12-15 éves kor között találja meg az igazit, vagy pedig soha.

Az hogy kor különbség, meg mit akarhat egy 21 éves egy 14 évestől tök lényegtelen szempont, tényleg csak azért meglepő mert háát, ilyenkor szoktak kialakulni az igaz szerelmek

ááááh háát mind1, azért biztos vannak kivételek akiknek összejöhet 15 év után is.

2014. aug. 8. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
ja hoppp "mindegyik idén" volt.. ja akkor átjavítom mit akarhat egy 21-24 éves srác egy 16 évestől... biztos nagyon komoly kapcsolatok voltak a kezdettől fogva
2014. aug. 8. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!