Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez már tagadhatalanul férfias?
Állandón panaszkodtok,hogy hol vannak a férfiak.Ha egy férfi saját kezével megöl egy állatot és megnyúzva az asztalra teszi az már elég férfi?
Vagy nektek inkább a szoliba és pedikűröshöz járkálók a "férfiak"?
Az én párom horgászik sokat és halat pucol..
De le lehet pontozni, egy férfi ne járjon már szoliba és pedikűröshöz!
Nekem volt szolis kozmetikába járó barátom, több évig, és rühelltem, hogy többet volt a fürdőszobában mint én..
Na, jól nézünk már ki, ha egy férfi akkor ad magára, ha szoliba jár! :D
Nekem tetszik, sőt az a természetes, ha egy férfi ápolt és tiszta, de a piperkőc pasikon csak nevetni tudok. :)
az egyik rokonom ismerőse favágó, és egy farmra szállítják a kivágott fát, a legmocsarasabb rothadt vidéken, aztán mellék állásban még a farmon dolgozik a disznókkal meg ilyenekkel.
Ő a legápoltabb, legjobb frizurájú, legjobb illatú ember akit eddig láttam. A munkából az első útja mindig a fürdőszobába vezet, hogy megigazítsa a frizuráját, meg persze le is fürdik. De a haját biztos megfésüli. Heti 1-szer jár kozmetikushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!