Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ez már tagadhatalanul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez már tagadhatalanul férfias?

Figyelt kérdés

Állandón panaszkodtok,hogy hol vannak a férfiak.Ha egy férfi saját kezével megöl egy állatot és megnyúzva az asztalra teszi az már elég férfi?

Vagy nektek inkább a szoliba és pedikűröshöz járkálók a "férfiak"?

2014. aug. 6. 21:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Eriggy kapálni ahoz értetek
2014. aug. 6. 21:14
 12/29 anonim ***** válasza:
Azt lehet a feleséged olyan annyit ér mint 1 zsacskó szotyi
2014. aug. 6. 21:15
 13/29 anonim ***** válasza:
kertésház. elnézéstkérekegyistenvagy. respect XD
2014. aug. 6. 21:16
 14/29 anonim ***** válasza:

Az én párom horgászik sokat és halat pucol..

De le lehet pontozni, egy férfi ne járjon már szoliba és pedikűröshöz!

Nekem volt szolis kozmetikába járó barátom, több évig, és rühelltem, hogy többet volt a fürdőszobában mint én..

2014. aug. 6. 21:17
 15/29 anonim ***** válasza:
54%
14-es azért mert te nem adsz magadra még ne mást szólj le :D
2014. aug. 6. 21:20
 16/29 anonim ***** válasza:
Az ápolt lábköröm meg a szoli az metro xDDDD kiezte :D
2014. aug. 6. 21:23
 17/29 anonim ***** válasza:

Na, jól nézünk már ki, ha egy férfi akkor ad magára, ha szoliba jár! :D

Nekem tetszik, sőt az a természetes, ha egy férfi ápolt és tiszta, de a piperkőc pasikon csak nevetni tudok. :)

2014. aug. 6. 21:29
 18/29 anonim ***** válasza:
Én meg az ilyen igénytelen nőkön tudok nevetni akikre a jó pasik rá se hederítenek :D
2014. aug. 6. 21:34
 19/29 anonim ***** válasza:
akik szoliznak xD
2014. aug. 6. 21:37
 20/29 anonim ***** válasza:

az egyik rokonom ismerőse favágó, és egy farmra szállítják a kivágott fát, a legmocsarasabb rothadt vidéken, aztán mellék állásban még a farmon dolgozik a disznókkal meg ilyenekkel.

Ő a legápoltabb, legjobb frizurájú, legjobb illatú ember akit eddig láttam. A munkából az első útja mindig a fürdőszobába vezet, hogy megigazítsa a frizuráját, meg persze le is fürdik. De a haját biztos megfésüli. Heti 1-szer jár kozmetikushoz.

2014. aug. 6. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!