Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy meleg srác vagyok. Azt nem értem, hogy az emberek többsége miért általánosít és miért utál minket melegeket, azért, mert a TV-ben meg felvonulásokon meg egyéb helyeken női ruhába meg kifestve jelennek meg?
De igen. a homoszexualitás normális. a megszokottól eltérő, de nem rendellenesség, hanem csak alternatív szexuális viselkedés. Én nem vagyok meleg, de a történelem is számtalanszor igazolta, hogy attól senki nem válik kevesebbé, vagy rosszabb emberré, hogy homoszexuális.
Én sem szeretem bizonyos homoszexuálisok magamutogatását, viszont bennem kb ugyanennyi visszatetszést keltett a Budapest-parádé, vagy ugyanúgy zavar, ha egy heteró pár nyalifalizik velem egy légtérben.
A szexualitás magánügy, de elítélni embereket olyan dolgokért, amikről nem tehetnek, nagy igazságtalanság.
Ha vagy akkora színész, mint Ian McKellen, olyan jó énekes, mint Michael Stipe, olyan költő, mint Szapphó volt és oly hatalmas, mint Nagy Sándor volt, akkor talán lehetsz előítéletes a melegekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!