Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mi lenne ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi lenne ha azt mondanám ti is léphettek ha tetszik nektek valaki?

Figyelt kérdés
Nem csak a fiú kezdeményezhet s nem csak ő ìrhat rátok mindig
2014. aug. 6. 16:46
 1/5 A kérdező kommentje:
A férfi dolga megkezdeni de aztán nem értem mért hiszi azt sok lány h csak a férfi ìrhat, kezdeményezhet bármit, elvárnám h a csaj is tegyen lépéseket
2014. aug. 6. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
nem mondtál újdonságot
2014. aug. 6. 16:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem ku**a ha tesz lépéseket, akkor az ha egyszerre több sráccal játszik
2014. aug. 6. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kezdeményezésről van szó, azaz kezdés, első lépés, és te látod egy lányon hogy esetleg ebből lehetne valami, akkor ne legyél már nyúl odamenni vagy ráírni, de ráírni, jaj, inkább hívd el valahova!!! hogy utána miért nem ír rád, hát most mi lesz, lehet annyira mégsem érdekled, vagy te sem adsz neki egyértelmű jeleket, amiből leszűrheti hogy akarsz tőle valamit.
2014. aug. 6. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:

na igen kérdező ez igaz, ha már egyszer dumáltatok vagy valami mit tudom én,, szóval kezdeményeztél te tetted meg az első lépést ahogy mondtad, ééééésss, a lány pozitívan reagált,..

AKKOR már ne hogy már ez legyen probléma..akkor már nem mind1, erre mondják hogy addig kell ütni a vasat amíg meleg. Ha be jössz neki, az úgyis alakul, ha meg nem akkor azzal, hogy naaa hohoh inkább nem írok semmit hátha nem jó,, hááát,, azzal se vagy előrébb

2014. aug. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!