Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől csip, viszket odalent?
17 éves vagyok. Barátommal 8 hónapja vagyunk együtt, sokszor lefeküdtünk már, mindig gumit használunk. Viszont valamikor március környékén szerintem valami fertőzést kaptam a gumitól, fehér váladékszerű valami jött ki belőlem, közbe odalent csipett, viszketett, szúrt...és a bejárata még kicsit piros is volt...2 hétig nem is nyúlt hozzám a barátom. Aztán kb 1 hete megint előjött ez az egész, megint csip, viszket és idegesit...
Arra is gondoltam hogy lehet a borotvám a rossz, vagy rosszul alkalmazom vagy nem tudom :|
Veletek is volt már ilyen? nap mint nap ilyen fehér izé jön ki belőlem, akkor is ha nem vagyok felizgulva. Mi lehet? Tapasztalatok?
Én is gombára tippelnék elsősorban!
Otthon egymagad Canestennel semmiképp ne próbálkozz, csak pénzlehúzás! Ugyanis használ... de ha a barátod nincs kezelve, akkor visszafertőz!
Menj dokihoz, és ha az, akkor kérd meg, a barátodnak is írjon valamit!
mindenképp menj el nőgyógyászhoz
amúgy valószínűleg hüvelygomba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!