Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha lányként én hivok el egy páwa fiut randira? 15/L
Szánalmas ő is, meg így te is!... Gratulálok!... Ezek a "pávák" ugye olyan menőek (legalábbis anak állítják be magukat), nagyon helyes kisfiúcskák, de b...meg, arra nem képes, hogy elhívjon randira, ha tényleg bejössz neki! Ilyennel képzeld el a jövődet, mi, óriási gratuláció! Meg a "barinőid" is szinte mind pávácskával járnak, akkor muszáj neked is, még akkor is, ha arra nem képes, hogy elhívjon valahová! Én sem mondom magamról, hogy kicsit sem vagyok félénk, de ha valaki tényleg nagyon bejön, azt már csak képes vagyok randira hívni, b...meg! Hova a büdös francba tart ez a világ??? Szánalmas vagy (az a fiú mégjobban), de azért jóindulatúan megsúgok valamit: ezek mind azért követik ezt a rohadt "divatot", mert valójában kis szerencsétlenek, de nagyon menőnek akarnak tűnni...
Bocsi ezért a kiborulásért, de volt már nemegyszer olyan velem, hogy egy lány, aki nagyon jól ismer, és tudja, hogy bármit megtennék azért, akit szeretek, normális ember vagyok, már alakulhatott volna ki valami, de lelépett egy pávával, mert "annyira helyes", aztán rájött, hogy csak jól megakarta dugni, mert egy kanos kisfiú, akinek a lány érzései nem számítanak, majd otthagyta a lányt... Továbbra is szánalmasnak tartalak, de tényleg jótanácsként azért mondom: Rohadtul vigyázz, jól gondold meg kit választassz, nehogy megbánjad! Na ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!