Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szar. T csináljak? Nagyon gáz
Figyelt kérdés
Az van hogy elhitettem azzal a lánnyal akit szeretek hogy egy nagyon híres ember vagyok (több mint félMILLIÁRD megtekintés ytn)... képpekkel amit googleről szedtem le meg ilyenek...
És ő meg beleszeretett abba az emberbe akit eljátszottam neki....ár küldtem egy képet magamról de azt is úgy hogy az a híres ember vagyok (hasonlítok ahoz az emberhez)
2014. aug. 5. 22:05
2/15 anonim válasza:
Ez annak gáz inkább aki elhitte :D
3/15 anonim válasza:
Mond , hogy megtalált a NAV és mindenedet lefoglalta és befagyasztotta a bankszámláidat is.
4/15 anonim válasza:
De szánalmas egy életed lehet ha ilyen egyáltalán eszedbe jut.....
5/15 anonim válasza:
Mi értelme volt ennek? De most őszintén? Meg is érdemled. Az őszinteség mindig a legjobb, még akkor is ha nem túl fényes.
6/15 anonim válasza:
Az a lány se lehet egy eszes teremtés, ha ezt tényleg benyelte. Semmi probléma, akármit mondasz neki, el fogja hinni!
7/15 anonim válasza:
félmilliárd megtekintés youtubeon? kinek adtad ki magad, psynak vagy justin biebernek? mert más lehetőség nagyon nincs
8/15 anonim válasza:
úgy látom te is nézed a Viván a kamureget? Nem ? Kéne!
Ott az ilyen alakokat keresik meg és szembesítik a csajjal, akit átvert.
9/15 anonim válasza:
szerintem gumimacinak. Annak is hasonló a nézettsége, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!