Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te szerelmes vagy valakibe, azzal napi egy órát beszélsz?
Távkapcsolatban vagyunk, kevesebb 1 hónap múlva találkozunk. Viszont azt vettem észre, hogy nem keres annyira, pedig állítása szerint szerelmes belém, meg ezelőtt bizonyította is, de úgy érzem most változott valami.
Ha nem akarok valami miatt kamerázni, akkor szinte beszélni se akar. Szerintetek kihasználás van emögött? Nem értem, mi történt.
Huszonévesek vagyunk.
Találkozóig semmi sem biztos, bármennyire is tűnik ilyenkor annak.
Ilyen velem is volt. Már nem tudtam mit írni úgy éreztem egyre kevesebb az értelme ha a végén semmi sem lesz belőle.
Tavkapcsolatom van 3 hete ment ki decemberben jon vissza...
En minden reggel 8:00-kor mikor felkelek neki irok eloszor..de o is szokott kellteni nem egyszer felhivott h jo reggelt szivem ma en szeretnelek kelteni...munka utan 17:20-kor ramir h milyen vt a napom a melo stb.en persze vissza kerdezek, es veszekedni is szoktunk volt h orakig...
Volt mar sokszor h ejfelig beszelgettunk abban persze kepcsere is volt;)
Minden este lefekves elott szep almokat kivanunk egymasnak.
Kb.ennyi.
Szoktunk egy oran at beszelni de nek rendszeresen.
16/L parom 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!