Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, vélemény a képekről?
2014. aug. 5. 20:33
31/49 anonim válasza:
szép vagy, csak a képeken nagyon rájátszol, nem kelt természetes hatást, nekem a 2. kép közönséges már
16/l
Ui: tetszik a hajszíned
33/49 anonim válasza:
Csak, hogy lásd kérdező ide raktam neked, ő Horn Gyula, na neki van hal szeme...
A hal szem kifejezéstelen tekintet, üres a Tied nem az...
Hiába próbálkoznak.. :DD
36/49 anonim válasza:
Az első képen nagyon szép vagy ,nagy ,szép kék szemek ,dús ajkak ,szép alak ,olyan lány aki mindenki szeretne lenni. :)
A második kép nem igazán tetszik ,a beállásod ,a cipő ,kicsit közönséges. Maradj az első képes stílusodnál ,szerintem azon sokkal szebb vagy ,attól függetlenül ,hogy nem egy miniruha van rajtad.:)
38/49 anonim válasza:
Az első képen szuperül nézel ki, a második képen tetszik a lábad:).
39/49 dromedarbalu válasza:
Szétcukálnálak ;)
Szép vagy, a hal szemet nem értem.
Nekem mindkét kép bejön!
40/49 anonim válasza:
Miért raktad fel ide a képeid? Nem hinném, hogy pozitív visszajelzésekre van szükséged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!